22χρόνια χωρίς τον μεγάλο ποιητή Οδυσσέα Ελύτη

Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλείας «Παντοκράτωρ»

22χρόνια χωρίς τον μεγάλο ποιητή Οδυσσέα Ελύτη

Απρίλιος 15, 2019 04:00 ΜΜ
22χρόνια χωρίς τον μεγάλο ποιητή Οδυσσέα Ελύτη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η εκδήλωση προς τιμήν του Νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη με αφορμή την συμπλήρωση 22 χρόνων από τον θάνατο του, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο. τη μαγευτική εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλείας ο «Παντοκράτωρ» ενώ κατά την διάρκεια αυτής ακούστηκαν μουσικές και μελοποιημένα ποιήματα του Ελύτη πλημμυρίζοντας το χώρο με στιγμές νοσταλγικές.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Χαραλαμπία Ρόρρη-Κανδύλη άνοιξε την εκδήλωση κάνοντας αναφορά στο βίο του σπουδαίου Έλληνα ποιητή. 
Η πρόεδρος του Συλλόγου «Παντοκράτωρ» εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γεώργιο Γεωργιόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και τους συνεργάτες της, τις εκπαιδευτικούς Ευγενία Πετροπούλου, Κονδυλία Σαρακίνη, Ιωάννα Τζουανοπούλου και Αθηνά Κόντου που έκαναν την αφήγηση, τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Πύργου Νάνσυ Τζανετοπούλου, Μαρία Κολόκα, τον Κώστα Λεμπέση και το μουσικό Παύλο Αυγερινόπουλο για την απαγγελία τους, καθώς επίσης την εκπαιδευτικό Μαρία Κοτσόβολου για την επιμέλεια των εικόνων.
 
protinews
Share this:
Tags:

-

-