3 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νο gi Brazilian jiu jitsu

Α.Σ «Ολυμπιονίκης» και Α.Σ «Θαλλίαρχος ο Ηλείος»

3 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νο gi Brazilian jiu jitsu

Δεκέμβριος 05, 2018 05:30 ΜΜ
3 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νο gi Brazilian jiu jitsu
Άλλη μια εκπροσώπηση των σχολών μας Ολυμπίας Α.Σ «Ολυμπιονίκης»  και Πύργου Α.Σ «Θαλλίαρχος ο Ηλείος» σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νο gi Brazilian jiu jitsu (πάλη από όρθιος έως το έδαφος με σκοπό την καθήλωση και ακινητοποίηση του αντιπάλου με τεχνικές ή και προσπάθεια νίκης με πόντους ) που διεξήχθη 1 και 2 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης στα Άνω Λιόσια. 
Την αποστολή συνόδεψε ως επικεφαλής ο κ. Γιώργος Τζαβάρας προπονητής του συλλόγου «Ολυμπιονίκης» ο οποίος με εξαίρετη δουλειά προωθεί το άθλημα με το καλύτερο δυνατό τρόπο μιας που είναι κάτι καινούργιο που κερδίζει καθημερινά έδαφος στον Νομό μας. Με την συμμετοχή 4 αθλητών στο σύνολο κατακτήθηκαν ισάριθμα μετάλλια.
Αναλυτικά διακρίθηκαν τρείς αθλητές από τον Α.Σ «Ολυμπιονίκη» Αρχαίας Ολυμπίας με 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο:
Αλέξανδρος Αμάραντος 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία master 2 -85,5kg
Σωτήρης Παπασωτηρίου 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία master 2 +97,5kg.
Αντρέας Κασκούρας 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία master 1 -67,5kg.
Καθώς και ο Νίκος Κλάδης αθλητής του Α.Σ «Θαλλίαρχος ο Ηλείος» Πύργος ο οποίος αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες και των δύο προπονητών Γιώργου Τζαβάρα από πύργο και Γιώργου Τζαβάρα από αρχαία Ολυμπία κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Juveniles white belt -81,5kg.
 
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου