Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ξεκινούν ξανά σήμερα οι πτήσεις με Θεσσαλονίκη - Από 1η Ιουλίου για εξωτερικό

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ξεκινούν ξανά σήμερα οι πτήσεις με Θεσσαλονίκη - Από 1η Ιουλίου για εξωτερικό

Ιούνιος 01, 2020 07:01 ΜΜ
Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ξεκινούν ξανά σήμερα οι πτήσεις με Θεσσαλονίκη - Από 1η Ιουλίου για εξωτερικό

Ξεκινούν σήμερα το απόγευμα οι πτήσεις της Olympic Air που συνδέουν την Καλαμάτα με τη Θεσσαλονίκη.

Καθημερινώς εκτός Κυριακής, η πτήση από το Αεροδρόμιο "Μακεδονία" θα αναχωρεί στις 5.25 μ.μ. και θα φτάνει Καλαμάτα στις 6.30 μ.μ.
Από το "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" η πτήση θα αναχωρεί στις 6.55 μ.μ. για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 8 μ.μ.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
Οι διεθνείς πτήσεις από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό:
Από τον Ιούλιο θα υπάρχουν πτήσεις της Aegean δύο φορές την εβδομάδα για Μόσχα (Domodedovo - από 3/7), Μόναχο (από 2/7), Παρίσι (CDG - από 2/7) και μία φορά την εβδομάδα για Στοκχόλμη (Arlanda - από 4/7).
Επίσης, την 1η Ιουλίου η Ryanair και οι θυγατρικές της θα συνδέσουν την Καλαμάτα με το Μιλάνο (Μαλπένσα) το Μπέργκαμο, το Λονδίνο, το Γντανσκ και τη Βιέννη.
Τέλος, στις 3 Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις της Condor που θα συνδέσουν το αεροδρόμιο της Καλαμάτας με Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο και Αμβούργο. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν δύο πτήσεις (Δευτέρα και Παρασκευή) για Μόναχο και Ντίσελντορφ, και από μία πτήση για Φρανκφούρτη (κάθε Δευτέρα) και Αμβούργο (κάθε Παρασκευή). Αναλυτικά οι πτήσεις αυτές, με άφιξη και αναχώρηση στην τοπική ώρα του αεροδρομίου, έχουν ως εξής:
Κάθε Δευτέρα η πτήση από Φρανκφούρτη θα ξεκινά στις 5.35 π.μ. και θα φτάνει στο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" στις 9.20 π.μ. Το ίδιο αεροπλάνο θα αναχωρεί από Καλαμάτα στις 10.20 π.μ. και θα φτάνει στη Φρανκφούρτη στις 12.20 μ.μ.
Κάθε Παρασκευή η πτήση από Αμβούργο θα αναχωρεί στις 6.30 π.μ. και θα φτάνει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 10.40 π.μ. Από την Καλαμάτα θα αναχωρεί στις 11.30 π.μ. και θα προσγειώνεται στο Αμβούργο στη 1.45 μ.μ.
Η πτήση από Μόναχο κάθε Δευτέρα θα αναχωρεί στις 6.35 π.μ. και θα φτάνει στην Καλαμάτα στις 10 π.μ. Θα αναχωρεί από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 10.55 π.μ. και θα προσγειώνεται στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας στις 12.25 μ.μ.
Την Παρασκευή η πτήση από Μόναχο θα αναχωρεί στις 6 π.μ. και θα προσγειώνεται στην Καλαμάτα στις 9.25 π.μ. Θα αναχωρεί από την Καλαμάτα στις 10.25 π.μ. και θα φτάνει στο Μόναχο στις 11.55 π.μ.
Η πτήση από Ντίσελντορφ κάθε Δευτέρα θα αναχωρεί στις 3.30 μ.μ. και θα φτάνει στην Καλαμάτα στις 7.40 μ.μ. Θα αναχωρεί από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 8.30 μ.μ. και θα φτάνει στο Ντίσελντορφ στις 10.40 μ.μ.
Την Παρασκευή η πτήση από Ντίσελντορφ θα αναχωρεί στις 5.50 π.μ. και θα φτάνει στην Καλαμάτα στις 10 π.μ., απ’ όπου θα αναχωρεί στις 11 π.μ. και θα προσγειώνεται στη γερμανική πόλη στη 1.10 μ.μ.

 

 

 

Πηγή : eleftheriaonline.gr

Share this:
Tags:

-

-