Αεροπόροι στον ιερό τόπο της Ολυμπίας

Επίσκεψη στην περιοχή στελεχών του ΚΕΑΤ 117 Π.Μ. Ανδραβίδας

Αεροπόροι στον ιερό τόπο της Ολυμπίας

Μάρτιος 14, 2019 11:35 ΠΜ
Αεροπόροι στον ιερό τόπο της Ολυμπίας
Με τη συνοδεία εκπροσώπων  του ΝΑΤΟϊκού  Κέντρου Αριστείας
 
 
 
Στελέχη του Κέντρου Αεροπορικής Τακτικής της 117 ΠΜ Ανδραβίδας, με επικεφαλής τον Διοικητή του Σμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Ζολώτα, επισκέφθηκαν την Ολυμπία συνοδεύοντας ξένους συναδέλφους τους εκπροσώπους κρατών που συμμετέχουν στο ΝΑΤΟϊκό Κέντρο Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC). 
Την ομάδα αποτελούμενη από 25 περίπου άτομα, υποδέχθηκε ο αρχαιολόγος κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος εκ μέρους της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας  Δρος Ερωφίλης Κόλλια, και μαζί περιηγήθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο και αργότερα τον χώρο της Ολυμπίας .  
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια σύντομη συζήτηση στα αρχαίο Στάδιο η οποία περιστράφηκε γύρω από τα διαχρονικά και πανανθρώπινα ιδεώδη όπως αυτό της αριστείας και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών τα οποία εκπέμπει ο ιερός τόπος της  Ολυμπίας και η ανάγκη διαφύλαξης και περαιτέρω διάδοσής τους .
Η ανωτέρω δράση  υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της 6ης ετήσιας σύσκεψης «Think Tank Forum 2019» η οποία ,  διοργανώνεται από το ΝΑΤΟϊκό Κέντρο Αριστείας Joint Air Power Competence Centre (JAPCC) και φιλοξενήθηκε  από την Τρίτη 26 έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ) στην 117 ΠΜ Ανδραβίδας.
 
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου