Αφιερωμένη στη μνήμη του ιδρυτή Προσκοπισμού

Εκδήλωση για την ''Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης'' θα γίνει σήμερα στον Πύργο

Αφιερωμένη στη μνήμη του ιδρυτή Προσκοπισμού

Φεβρουάριος 22, 2020 04:30 ΜΜ
Αφιερωμένη στη μνήμη του ιδρυτή Προσκοπισμού
Κορυφαία εκδήλωση για τον εορτασμό της ''Παγκόσμιας Ημέρας Σκέψης'', θα γίνει  σήμερα  Σάββατο 22  Φεβρουαρίου και ώρα 8:30 μμ στο κέντρο «Τεντζερέδια του Ζαχαρία» στον Πύργο.
Στην εκδήλωση καλούνται να λάβουν μέρος οι παλαιοί πρόσκοποι, τα μέλη των επιτροπών κοινωνικής συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι και οι φίλοι του Προσκοπισμού της περιοχής.
     Η Ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη των γενεθλίων του ιδρυτή του Προσκοπισμού και στις Παγκόσμιες Αξίες, στην Παγκόσμια Φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γης, όμως πάνω από όλα να θυμηθούν και να επαναβεβαιώσουν, νέοι και παλιοί, την προσφορά τους στη νεότητα, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία γενικότερα.
    Στη διάρκεια της συνεστίασης όπου θα βρεθούν ,για άλλη μια χρονιά ,παλιοί πρόσκοποι όλων των ηλικιών, οι αρχηγοί τους, βαθμοφόροι κ.λ.π. θα απονεμηθεί η ετήσια πλακέτα στον Παλαιό Βαθμοφόρο και τιμηθέντα ως Πρόσκοπος Έθνους  κ.Βασίλη Κανελλακόπουλο και διπλώματα ,όπως κάθε χρόνο,  σε εκλεκτά κοινωνικά στελέχη που έχουν προσφέρει στην τοπική και στην Ηλειακή κίνηση και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ορχήστρα και να χαρούν την Αποκριάτικη βραδιά με την ορχήστρα του κέντρου .
 
Share this:
Tags:

-

-