Άφησαν τη μητέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ χωρίς δουλειά…

Η οικογένεια μένει ουσιαστικά χωρίς εισοδήματα

Άφησαν τη μητέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ χωρίς δουλειά…

Ιούλιος 05, 2020 06:02 ΜΜ
Άφησαν τη μητέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ χωρίς δουλειά…

Σε νέα περιπέτεια μπαίνει η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, για τον οποίον δώσαμε όλοι αγώνα για να πάει στη Βοστώνη και να κάνει τη θαυματουργή θεραπεία Zolgensma.

Σύμφωνα με το crashonline.gr η μητέρα του είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια 12 χρόνια. Κι όμως στους πίνακες που δημοσιεύτηκαν δεν υπάρχει το όνομά της μέσα.

Ο Γιώργος Γλωσσιώτης πήγε στο Υπουργείο Παιδείας και διαμαρτυρήθηκε εντονότατα για το γεγονός ότι η γυναίκα του, το μισό εισόδημα της οικογένειας, με ένα παιδί σε θεραπεία απωλέσθηκε. Σύμφωνα με όσα έμαθε ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ, μπήκε στο taxisnet εξέδωσε το απαιτούμενο για τη συμμετοχή της γυναίκας του παράβολο και μετά μπήκε στο e-banking της Εθνικής να το πληρώσει.

Εκεί όμως αυτόματα εκδόθηκε και πληρώθηκε καινούργιο παράβολο, χωρίς να τον ενημερώσει ότι ακυρώνεται το παλιό και εκδίδεται καινούργιο. Πλήρωσε κανονικά τα 3 ευρώ του παραβόλου και έγραψε τον κωδικό του παραβόλου που κατέβασε μέσω taxisnet στην αίτησή προς τον ΑΣΕΠ.

Μετά όπως λέει ο ίδιος και η σύζυγός του, του ήρθε επιβεβαίωση, ότι η αίτηση έχει υποβληθεί. Έκανε έλεγχο και είδε ότι όλα είναι εντάξει. Το συγκεκριμένο παράβολο που εκδόθηκε, δεν έγραφε καν κωδικό πληρωμής επάνω, οπότε δεν του πήγε στο μυαλό να βάλει την απόδειξη στα δικαιολογητικά.

Μαζί με την κυρία Γλωσσιώτη είναι ακόμη 2000 άτομα, που έχουν πρόβλημα με το παράβολο και δεν τους δέχθηκαν για αυτό το λόγο. Το πρόβλημα από ό,τι κατάλαβε η οικογένεια εκ των υστέρων, είναι ότι η Εθνική πληρώνει δικό της παράβολο, δεν πληρώνεις μέσω e-banking το παράβολο που έχεις ήδη εκδώσει μέσω taxisnet. Βέβαια, για αυτό δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, ούτε επιβεβαίωση. Το μοναδικό παράβολο που επέστρεψε στο email της οικογένειας, είναι αυτό που εξέδωσε εν γνώσει της και νόμιζε ότι πλήρωσε.

Πλέον, η οικογένεια Γλωσσιώτη μένει ουσιαστικά χωρίς εισοδήματα και αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί, ακόμη και αν κάνει ένσταση.

 
 
 
 
Πηγή: tempo24.news
Share this:
Tags:

-

-