Αγιασμός με ευχές και πιέσεις για την ανέγερση σχολικής μονάδας

ΕΕΕΕΚ

Αγιασμός με ευχές και πιέσεις για την ανέγερση σχολικής μονάδας

Σεπτέμβριος 17, 2020 08:11 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Άννα Αγγελίδου
Αγιασμός με ευχές και πιέσεις για την ανέγερση σχολικής μονάδας

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος τέλεσε χθες το πρωί τον Αγιασμό στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης –Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.- στο Πύργο. Παρουσία εκπαιδευτικών, μαθητών αλλά και γονέων πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός ενώ κοινό αίτημα όλων ήταν να δρομολογηθούν οι διαδικασίες προκειμένου το ΕΕΕΕΚ να αποκτήσει μία μόνιμη στέγη καθώς το οικόπεδο το οποίο φιλοξενείται, σε λυόμενες αίθουσες έχει διατεθεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας για την ανέγερση σχολικής μονάδας. 

Στον Αγιασμό του σχολείου παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πύργου Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Βαρελάς, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βυτιναιίκων Δημήτρης Τσαφαράς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ  Παναγιώτης Μπόμπας και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και ΑμεΑ «Ήλις» Αγαθή Ρηγοπούλου.

Από την πλευρά των αιρετών επισημάνθηκε ότι θα βρίσκονται δίπλα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς προκειμένου να επιλύονται τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα τα οποία μπορεί να υπάρξουν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ενώ από πλευράς τόσο των γονέων όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΕΕΕΕΚ εκφράστηκε η ανάγκη ανέγερσης ενός σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος το οποίο θα μπορεί να «στεγάσεις» τις ανάγκες των μαθητών, στο οικόπεδο το οποίο εδώ και χρόνια έχει δωρίσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός.

protinews

 

protinews

 

protinews

Share this:
Tags:

-

-