Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Στον Πύργο

Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Οκτώβριος 10, 2019 05:00 ΜΜ
Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019-20, τέλεσε στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά. Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Αγγελόπουλος καλωσόρισε τους εκπαιδευόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά, με πνεύμα φιλίας και συνεργασίας. Αρχικά με τέσσερεις εκπαιδευτές θα λειτουργήσει το Σ.Δ.Ε. Πύργου, μέχρι το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. να στείλει τους ωρομίσθιους εκπαιδευτές. 
 
Ακολούθως ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης, αναφέρθηκε στο έργο των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, στην αναγκαιότητα που υπήρχε στο νομό μας για αυτά, στην ίδρυση των τριών νέων σχολείων στην Αμαλιάδα, στη Βάρδα και στη Ζαχάρω επί θητείας του, και στο πώς τα Σ.Δ.Ε. συμβάλουν στην κοινωνικο-οικονομικο-πολιτισμική ανάπτυξη των εκπαιδευομένων.
Στη συνέχεια ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Βασίλειος Δημητρέλλος, συνεχάρη τους εκπαιδευόμενους για την απόφασή τους να συνεχίσουν το σχολείο και τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Χαιρετισμό και ευχές σε εκπαιδευτές κι εκπαιδευόμενους, για καλή χρονιά μετέφεραν εκπρόσωποι των Βουλευτών Ηλείας κκ. Διονύση Καλαματιανού και Μιχάλη Κατρίνη.  
 
Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε όλους όσους ήρθαν σε αυτή τη σεμνή τελετή και καλωσόρισε τους νέους και παλιούς εκπαιδευόμενους. Αναγνώρισε την προσπάθεια που κάνουν να έρθουν στο σχολείο, παρόλα τα καθημερινά προβλήματα (κούραση, απόσταση, έλλειψη χρόνου, οικογενειακές υποχρεώσεις κτλ) που αντιμετωπίζουν οι ενήλικοι. 
Υποσχέθηκε να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους στις διάφορες δυσκολίες και κάλεσε όλους να είναι αγαπημένοι και ενωμένοι, να αισθάνονται φίλοι και να γίνουν μια δυνατή  ομάδα. Ακολούθησε μικρό μπουφέ, με γλυκίσματα και αναψυκτικά, για το καλό της νέας σχολικής χρονιάς. 
 
Το σχολείο λειτουργεί απογευματινές ώρες, 4:30 μ.μ. έως 8:30 μ.μ, στη Διεύθυνση: 2ο Χλμ. Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας (Αλφειού), στο κτίριο που στεγάζονται το 1ο ΕΠΑ.Λ. Πύργου και το Δ.Ι.Ε.Κ. Πύργου. Τηλέφωνο & FAX: 26210-20.350, Τηλέφωνο έκτακτης επικοινωνίας: 693.65.25.428.
E-mail: sdepyr@sch.gr  Ιστοσελίδα-Ιστότοπος: http://sde-pyrgou.ilei.sch.gr  
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019