Άκρως επιτυχημένη η 3η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας

«Βούλιαξε» από κόσμο η Αμαλιάδα το βράδυ του Σαββάτου

Άκρως επιτυχημένη η 3η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας

Αύγουστος 12, 2019 08:00 ΠΜ
Άκρως επιτυχημένη η 3η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας

Άκρως επιτυχημένη κρίνεται η 3η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας, που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας το βράδυ του Σαββάτου στην Αμαλιάδα. Η πόλη «βούλιαξε» από κόσμο, που επισκέφθηκε και τίμησε τα καταστήματα που παρέμειναν ανοιχτά από τις 8 το απόγευμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες με καλές τιμές και μεγάλες ευκαιρίες για τους καταναλωτές. Παράλληλα, ο κόσμος διασκέδασε με ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλα τα γούστα με συναυλίες και παραστάσεις καραγκιόζη.

 

Ν. Σιαψάλης: «Ο κόσμος στηρίζει το εγχείρημά μας»

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σιαψάλης, τόνισε στις δηλώσεις του: «Για ακόμα μία φορά ο κόσμος στηρίζει το εγχείρημά μας. Ο κόσμος είναι πάρα πολύς και τον ευχαριστούμε που μας κάνει την τιμή, τα μαγαζιά είναι γεμάτα, ο κόσμος ψωνίζει και η νύχτα θα είναι μεγάλη μέχρι το πρωί. Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τον κόσμο, ευχαριστούμε το Επιμελητήριο, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Ήλιδας και την Τροχαία Αμαλιάδας που έκλεισαν το δρόμο. Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά, και του χρόνου καλύτεροι!».

 

Χρ. Χριστοδουλόπουλος: «Έχει γίνει θεσμός»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ιδιαίτερα ικανοποιημένος, δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί βλέπω κίνηση, βλέπω κόσμο, ο όποιος έχει ξεχυθεί στους δρόμους και βλέπω και κόσμο μέσα στα μαγαζιά το οποίο είναι και το σπουδαιότερο. Υπάρχει διάθεση, είναι ο καιρός, είναι το καλοκαίρι, έχει γίνει θεσμός, είναι η τρίτη χρονιά που συνδιοργανώνεται από τον εμπορικό σύλλογο και το Δήμο και εύχομαι να συνεχιστεί. Πιστεύω απόψε να είναι μία ανάσα για τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας γιατί γνωρίζουμε όλοι ότι εποχές είναι δύσκολες και δύσκολα μπαίνει ο κόσμος στα μαγαζιά».

protinews

protinews

protinews

protinews

protinews

protinews

protinews

protinews

protinews

protinews

Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019