Αλλάξτε χρώμα στα μαλλιά… τονώνοντας την διάθεση σας

Αλλάξτε χρώμα στα μαλλιά… τονώνοντας την διάθεση σας

Ιανουάριος 11, 2018 03:05 ΜΜ
Αλλάξτε χρώμα στα μαλλιά… τονώνοντας την διάθεση σας

Υπάρχουν πράγματα που απασχολούν έντονα εμάς τις γυναίκες, αλλά οι άνδρες σίγουρα δεν μπορούν να τα καταλάβουν! Αλήθεια πόσες φορές αναρωτήθηκες για την αλλαγή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου; Για εμάς τις γυναίκες η αλλαγή στα μαλλιά αποτελεί ίσως την εύκολη λύση για τόνωση της ψυχολογίας μας… και όχι μόνο.

Μήκος, στιλ, χρώμα πολλές φορές μας έχουν απασχολήσει. Έχεις ίσια μαλλιά αλλά θα προτιμούσες να είχες σγουρά ή το αντίθετο; Το φυσικό σου χρώμα είναι το καστανό θα προτιμούσες μία γλυκιά ξανθιά απόχρωση; Σε όλες μας έχει συμβεί… να πειραματιζόμαστε με το μήκος αλλά κυρίως με το χρώμα των μαλλιών μας.

Για να διαλέξεις το σωστό χρώμα θα πρέπει να έχεις ως κριτήριο τον τόνο της επιδερμίδας σου, το χρώμα των ματιών σου και το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. Τα μαλλιά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Με το κατάλληλο χρώμα μπορούν να αναδείξουν το πρόσωπό της, αφαιρώντας χρόνια και χαρίζοντας λάμψη. Πάμε να διαλέξουμε λοιπόν το σωστό χρώμα που θα μας χαρίσει την λάμψη που θέλουμε να έχουμε…

Το ξανθό χρώμα όπως γνωρίζουμε όλες μας έχει αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι όσες έχουν ζεστές, αλλά και ψυχρές αποχρώσεις στο δέρμα τους μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, ανάλογα πάντα με την απόχρωση που θα επιλέξουν.

Το δέρμα που έχει μια πιο ζεστή απόχρωση ταιριάζει καλύτερα με το χρυσό ξανθό, ώστε να ακτινοβολεί λάμψη.

Το καστανό είναι ένα άλλο χρώμα μαλλιών, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλές γυναίκες, με ποικίλες αποχρώσεις δέρματος. Όπως και με το ξανθό χρώμα, το θέμα είναι να βρεθεί η σωστή απόχρωση του καφέ ώστε να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος σου. Για όσες από εσάς λοιπόν έχουν ένα θερμό χρώμα δέρματος, το μέλι καφέ θα αναδείξει την φυσική σας ομορφιά.

Το μαύρο είναι ένα χρώμα το οποίο λίγο έως πολύ αρέσει σε όλες μας, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μας ταιριάζει κιόλας. Προφανώς θα σκέφτεσαι ότι ταιριάζει περισσότερο στις θερμές καφέ επιδερμίδες, όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αντικειμενικά δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακό στις λευκές επιδερμίδες, καθώς δημιουργεί ωραία αντίθεση και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το κόκκινο είναι ακόμη ένα χρώμα το οποίο έχει αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις, όπως και το ξανθό. Είναι σχεδόν το μόνο χρώμα μαλλιών, όπου όσες έχουν ζεστά ή ακόμη και ψυχρά χρώματα δέρματος, μπορούν να κάνουν την ίδια επιλογή σε απόχρωση.

Τα κόκκινα μαλλιά και ειδικά όσα τείνουν προς το χάλκινο, όταν συνδυάζονται με ένα χλωμό, ψυχρό πρόσωπο, τονίζουν απίστευτα το βλέμμα, ενώ με τις πιο γήινες αποχρώσεις του δέρματος ταιριάζουν τα λίγο πιο σκούρα κόκκινα χρώματα.

Πηγή: https://cosmolook.gr/

Share this:
Tags:

Η απομάκρυνση του πάγου πήγε τελείως στραβά