«Άμεσες κινήσεις για το Δημοτικό Σχολείο»

Στην «πληγωμένη» από τους σεισμούς Ανδραβίδας

«Άμεσες κινήσεις για το Δημοτικό Σχολείο»

Ιούνιος 13, 2019 08:30 ΠΜ
«Άμεσες κινήσεις για το Δημοτικό Σχολείο»

 Ο πρόεδρος της ΝΔ έκλεισε τον κύκλο των επισκέψεών του στην Ηλεία με την Ανδραβίδα, χθες το απόγευμα. Στην «πληγωμένη» από τους σεισμούς πόλη ο Κυριακός Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Σχολείο της Ανδραβίδας και αντίκρισε τις ζημιές και τις ρωγμές που έχει υποστεί από τον εγκέλαδο.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν και συνόδευσαν στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας από την 1η Σεπτεμβρίου Σάκης Μάλιαρης, ο Αντιδήμαρχος Λάμπης Δημόπουλος, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιώργος Τσουραπάς, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας Μαριάννα Στεργίου κ.α.

Ο κ. Λέντζας ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δεσμευθεί πως σε περίπτωση εκλογής του ως πρωθυπουργός, οι μαθητές του Δημοτικού θα πάνε σχολείο σε αίθουσες στην Ανδραβίδα τη νέα σχολική χρονιά. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ και Μηχανολόγο Μηχανικό κ. Νίκο Παπαθανάση, καθώς και τον νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη θα προχωρήσουν σε επαφές με τις αρμόδιες Υπηρεσίες ώστε η Ανδραβίδα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να κινηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες τόσο για την επισκευή, όσο και για την τοποθέτηση λυόμενων αιθουσών που θα εξυπηρετήσουν τους μαθητές τη νέα σχολική χρονιά.

 

Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019