«Άμεση αξιοποίηση του Πράσινου Ταμείου»

Στο δήμο Πύργου - Με τον πρόεδρο του Ταμείου συναντήθηκαν χθες ο δήμαρχος Πύργου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

«Άμεση αξιοποίηση του Πράσινου Ταμείου»

Ιούλιος 10, 2020 10:11 ΠΜ
«Άμεση αξιοποίηση του Πράσινου Ταμείου»

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα συνάντηση εργασίας,  σχετική με τα έργα του Πράσινου Ταμείου στο δήμο Πύργου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου Στάθης Σταθόπουλος.

  Ο  κ. Σταθόπουλος εξέφρασε το θαυμασμό του για τη μελέτη της Ανάπλασης της οδού 28ης Οκτωβρίου, η οποία αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις πανελλαδικά που κατατέθηκαν στο Ταμείο. Ο δήμος Πύργου έχει εντάξει τέσσερα μεγάλα έργα στο Πράσινο Ταμείο.

 Το αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας , την ανάπλαση της οδού 28ης Οκτωβρίου, τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για το Μανωλοπούλειο Νοσοκομείο και την ευρύτερη περιοχή καθώς και τα Σ.Β.Α.Κ.   

Ο δήμαρχος Πύργου δήλωσε μεταξύ των άλλων, στο τέλος της εποικοδομητικής συνάντησης : «Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία  που μας δίνει το Πράσινο Ταμείο. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, κατάφεραν να υποβάλουν τεκμηριωμένες και ώριμες προτάσεις προκειμένου να τύχουμε της χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο. Είναι έργα που θα αναβαθμίσουν το αστικό περιβάλλον και βελτιώνουν τη ποιότητα ζωής των πολιτών».       

Share this:
Tags:

-

-