Αναγκαιότητα να τα βρει με τον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ

Αναγκαιότητα να τα βρει με τον Βιεϊρίνια

Μάρτιος 30, 2020 11:00 ΠΜ
Αναγκαιότητα να τα βρει με τον Βιεϊρίνια

Το πρώτο μέλημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, όταν περάσει το κακό με τον κορονοϊό, πρέπει να είναι η συμφωνία με τον αρχηγό του Βιεϊρίνια, για ανανέωση του συμβολαίου του.

 

ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Μοιάζει δεδομένο ότι η επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Το θέλει και ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη, το θέλει και ο Βιεϊρίνια που επέστρεψε για να πάρει τους τίτλους που δεν είχε κατακτήσει μέχρι τότε με τη φανέλα του Δικέφαλου αλλά και με σκοπό να κλείσει την καριέρα του στην Τούμπα.  Όταν τελειώσει όλο αυτό το κακό που έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο παντού θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με σκοπό να πετύχουν τη συμφωνία που θα κρατήσει τον Πορτογάλο στον ΠΑΟΚ, πιθανότατα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Είναι δεδομένο ότι οικονομικά οι αφετηρίες θα είναι διαφορετικές γιατί είναι η απόφαση των ανθρώπων του Δικεφάλου να μην υπάρχουν τόσο υψηλά συμβόλαια στην ομάδα όπως αυτό που έχει μέχρι σήμερα ο Βιεϊρίνια.  Ωστόσο δύσκολα δεν θα βρεθεί ένας τρόπος συμφωνίας.

ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Ο Βιεϊρίνια έβγαλε και με το παραπάνω τα χρήματα που πήρε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια. Έπαιξε όπου τον χρειάστηκε η ομάδα του, ήταν πραγματικός αρχηγός  που ένωσε τα αποδυτήρια της και την περυσινή χρονιά και αγωνιστικά ο πολυτιμότερος παίκτης του Νταμπλούχου και αήττητου ΠΑΟΚ.  Ακόμη και ως τραυματίας δεν ξέχασε το ρόλο του. Πήγε στην Ολλανδία στην αρχή της προετοιμασίας για να υποδεχθεί τον καινούργιο προπονητή Αμπέλ Φερέιρα ,λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον περυσινό και το νέο ΠΑΟΚ. Ίσως και τα πράγματα να κυλούσαν διαφορετικά φέτος για το Δικέφαλο αν ο Βιεϊρίνια ήταν εξ αρχής διαθέσιμος.

Ο ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ

Από την δική του πλευρά και ο ΠΑΟΚ του συμπεριφέρεται και δίκαια ως τον ηγέτη του.  Ο τρόπος με τον οποίο  όλη η ομάδα διαχειρίστηκε τον σοβαρό τραυματισμό του και η στήριξη που του προσφέρθηκε χωρίς όρια ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει. Η αναγνώριση των ανθρώπων της Δικεφάλου είναι καθολική και δεν είναι τυχαίο ότι στις συζητήσεις που γίνονταν μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι για ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφές ποδοσφαιριστών ήταν απαράβατος κανόνας ότι κανείς δεν μπορεί να αμείβεται περισσότερο από το Βιεϊρίνια.  

ΣΧΕΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ

Καταλαβαίνει κανείς ότι  η σχέση του παίκτη και της ομάδας βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την αμοιβαία εκτίμηση. Και αυτοί οι δυο παράγοντες είναι ικανοί να γεφυρώσουν όποια διαφορά μπορεί να προκύπτει στο οικονομικό για την ανανέωση του συμβολαίου, που πιθανότατα θα είναι και η τελευταία της καριέρας του.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει τον αρχηγό του και ο Βιεϊρίνια κανέναν λόγο να φύγει από το σπίτι του….

 

 

 

Share this:
Tags:

-

-