«Ανακατεύει την τράπουλα» ο Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ

«Ανακατεύει την τράπουλα» ο Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ

Νοέμβριος 14, 2017 09:00 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Δημήτρης Ζιάκας

Ανακατατάξεις έρχονται στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης όπου ο Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΩΤΗΣ», είναι έτοιμος να προβεί σε ανακοινώσεις αναφορικά με τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων του.

 Προφανώς ο Δήμαρχος  θα επιχειρήσει να …ανακατέψει την τράπουλα προσδοκώντας σε μία αποτελεσματικότερη άσκηση των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής αλλά και στην  καλύτερη αντιμετώπιση βασικών ζητημάτων της καθημερινότητας του δημότη.

 Να μην λησμονούμε ότι σιγά σιγά οδεύουμε -έστω και ατύπως – προς  μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, ενώ, όπως ήδη έχουμε επισημάνει σε άρθρα σχόλια και ρεπορτάζ, είναι πιθανόν οι επόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης να διενεργηθούν νωρίτερα.

Ειδικότερα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης έχει ήδη λάβει τις αποφάσεις του και είναι θέμα χρόνου η κοινοποίηση αυτών.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ναμπίλ Μοράντ καταργεί μία αντιδημαρχία και δημιουργεί μία άλλη, ενώ παράλληλα δίνει αρμοδιότητες στο Νομικό Πρόσωπο από την καταργηθείσα και παίρνει αρμοδιότητες από ήδη υπάρχουσα αντιδημαρχία τις οποίες  και μεταβιβάζει σε αυτή που  πρόκειται να δημιουργηθεί.

Αναλυτικότερα:

  • Καταργείται  η αντιδημαρχία  Πολιτισμού και Παιδείας, στην οποία αντιδήμαρχος ήταν ο  Δημήτρης Χάρδας πριν αναλάβει την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια τον αντικατέστησε ο Ανδρέας Χαμουζάς.
  • Οι αρμοδιότητες της συγκεκριμένης Αντιδημαρχίας ουσιαστικά θα μεταβιβαστούν στο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  • Η νέα αντιδημαρχία που θα δημιουργηθεί θα έχει δύο βασικές αρμοδιότητες. Τον φωτισμό και την ύδρευση.
  • Οι παραπάνω αρμοδιότητες  περιλαμβάνονται μέχρι σήμερα στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών με αντιδήμαρχο τον Χρήστο Παλαιολόγο. Φαίνεται όμως ότι πλέον θα τις  αναλάβει ο Ανδρέας Χαμουζάς, εκτός και αν υπάρξουν νέες αλλαγές στους αντιδημάρχους, κάτι που είναι στην διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου.

 

Share this:
Tags:

Κατασκευή cnc machine με υλικά από εκτυπωτές