Ανακηρύσσουν επίτιμο δημότη τους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Οι Δήμοι Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ανακηρύσσουν επίτιμο δημότη τους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Νοέμβριος 12, 2019 11:30 ΠΜ
Ανακηρύσσουν επίτιμο δημότη τους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Στις αυριανές συνεδριάσεις Δ.Σ. η σχετικές λήψεις των αποφάσεων
Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη τη λήψη απόφασης για ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου Δημότη τους, συνεδριάζουν αύριο τα Δημοτικά Συμβούλια Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Πηνειού (αναβλήθηκε χθες λόγω της συμμετοχής του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου στη συνάντηση με τον Υπ. Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή) έχει οριστεί για αύριο στις 19:00, έχοντας συνολικά 19 θέματα στην  ημερήσια διάταξη.
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει οριστεί για αύριο στις 18:30 έχοντας συνολικά 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη.  Επίσης, το Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα έχει στις 18:00 ειδική συνεδρίαση προκειμένου να προχωρήσει σε νέα εκλογή Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου   για το υπόλοιπο της θητείας, μετά την διαγραφή του κ. Δήμου Βατσή από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του κ. Διονύση Μάλιαρη. 
Υπενθυμίζουμε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί κατά σειρά στους Δήμους Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πηνειού την προσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου, με αφορμή τον εορτασμό της Μάχης του Βαρθολομιού και ύστερα από σχετικές προσκλήσεις των Δημάρχων Α. Μαρίνου και Γ. Λέντζα.
 
 
 
Share this:
Tags:

-

-