Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία

Την ερχόμενη Κυριακή στον Πύργο

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία

Δεκέμβριος 03, 2019 08:00 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία

 Εντείνονται οι προετοιμασίες στην πόλη του Πύργου για  τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, οι οποίες  απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Η αρχή θα γίνει από την ερχόμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου,  που θα συνοδευτεί από όμορφη εκδήλωση με χορευτικά, συναυλία, ξυλοπόδαρους, παραστάσεις και αρκετά ακόμη δρώμενα.

Ήδη το τελευταίο διάστημα  από τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις γίνονται  πρόβες, με σκοπό την άρτια εμφάνισή τους  στη γιορτή  για τη φωταγώγηση του δέντρου.

Αποκορύφωμα ωστόσο των δράσεων που διοργανώνει ο δήμος Πύργου για τα Χριστούγεννα, είναι η δημιουργία του  "Μαγικού  εργοστάσιου" στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, που θα διαρκέσει από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα έχει προαναγγείλει ο δήμος Πύργου, τα Χριστούγεννα στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή θα είναι ό,τι διαφορετικό και καινοτόμο έχει δημιουργηθεί ποτέ στην πόλη.
Άγιος Βασίλης, ξωτικά, νεραϊδες θα είναι μόνο λίγοι από τους «οικοδεσπότες»  που θα καλωσορίσουν τους μικρούς τους φίλους αλλά και τους μεγαλύτερους  και θα ζωντανέψουν με τον πιο μαγικό τρόπο τα Χριστούγεννα. Το "εργοστάσιο" θα είναι πανέτοιμο να τους προσφέρει κάθε τι μαγικό και ονειρεμένο, όπως ξύλινα σπιτάκια που θα φιλοξενήσουν πληθώρα δωρεάν δράσεων, φαντασμαγορικά παιχνίδια που θα εγκατασταθούν στον προαύλιο χώρο του Θεματικού Πάρκου ενώ καλλιτεχνικές εκδηλώσεις τόσο από ομάδες του Πύργου όσο και άλλων πόλεων θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους στην  αίθουσα εκδηλώσεων.

 

 

 

 

 

 

Share this:
Tags:

-

-