Ανανέωσαν οι Νικολόπουλος και Χριστόπουλος

ΠΑΟ Βάρδας

Ανανέωσαν οι Νικολόπουλος και Χριστόπουλος

Αύγουστος 12, 2020 09:02 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Ανανέωσαν οι Νικολόπουλος και Χριστόπουλος

Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟ Βάρδας στην προσπάθεια που κάνει να παρουσιαστεί δυνατός και ανταγωνιστικός και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έτσι οι «πράσινοι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους τόσο με τον Δημήτρη Νικολόπουλο όσο  και με τον Γιώργο Χριστόπουλο,  ενώ υπάρχουν επαφές και με ποδοσφαιριστές προκειμένου ν’ αποκτηθούν.

 

 

Ο Δημήτρης Νικολόπουλος

Για 7η χρονιά μαζί ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ και ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ αποτελεί το δεύτερο σπίτι του Δημήτρη Νικολόπουλου και έτσι ο Νικολόπουλος θα συνεχίσει για έβδομη χρονιά να φορά την πράσινη φανέλα!
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:  «Μετά από μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά ακολουθεί ίσως η δυσκολότερη τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στον σύλλογο. Σε μία τέτοια στιγμή δεν θα μπορούσα να μην είμαι και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας. εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους.’’

Καλή σεζόν Δημήτρη»

 

Ο Γιώργος Χριστόπουλος

Παραμένει στον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και ανανεώνει την συνεργασία του για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Χριστόπουλος . Του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες !

 

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Με όνειρα, φιλοδοξίες και πολύ διάθεση για δουλειά, ξεκίνησε η

προετοιμασία του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21.

Μετά από μήνες απραξίας οι παίκτες του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ πάτησαν... χορτάρι και έπιασαν μπάλα στα πόδια τους. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, με την παρουσία των μελών της διοίκησης βρέθηκαν και πάλι μαζί στο Γρ.Καλάκος   στην πρώτη της ομάδας. Ο προπονητής Μίκι Τσίρκοβτις και ο άμεσος συνεργάτης του, Γιάννης Παναγιωταρόπουλος ευχήθηκαν σε όλους καλή σεζόν, ενώ οι διοικούντες έδωσαν το «στίγμα» για τη νέα χρονιά. Επιπλέον, ο τεχνικός της ομάδας μας μίλησε αρκετά στους παίκτες για την περίοδο της προετοιμασίας, όπου θα μπουν οι «βάσεις» για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και την προσπάθεια δημιουργίας ενός δυνατού συνόλου.

«Καλή σεζόν σε όλους, με υγεία και επιτυχίες»!

 

Share this:
Tags:

-

-