Άναψε πράσινο για Γ’ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως

Άναψε πράσινο για Γ’ Εθνική

Αύγουστος 09, 2019 07:11 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Άναψε πράσινο για Γ’ Εθνική

Ισχυρό Δ.Σ. με επικεφαλής τον Γιώργο Μπάδα

Τις βαλίτσες του για τη Γ’ Εθνική ετοιμάζει ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, καθώς κάτι τέτοιο αποφασίστηκε στην προχθεσινή ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε. Εκεί αφού ακούστηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις και εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα, επισημάνθηκε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και ένα κίνητρο οι «ερυθρόλευκοι» της Νότιας Ηλείας να προχωρήσουν παίρνοντας μέρος κανονικά στη Γ’ Εθνική.

 

Συγκροτήθηκε το Δ.Σ.

Αφετηρία για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς στην οποία οι απαιτήσεις πλέον θα είναι πολύ μεγαλύτερες, είναι η συγκρότηση ισχυρού διοικητικού συμβουλίου. Επικεφαλής στην προσπάθεια είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπάδας πρόσωπο με σημαντική προσφορά στην ομάδα της Ζαχάρως, ενώ αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος: Γιώργος Μπάδας, Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Σπηλιόπουλος, Β’ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Γουργούλης,  Ταμίας: Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, Γραμματέας: Μαρίνα Αντωνοπούλου.

 

 To βάρος στην ενίσχυση

Μετά τη συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου, στη Ζαχάρω καλούνται ν’ ανεβάσουν στροφές με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ως γνωστόν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις έχουν γίνει, αλλά σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται περαιτέρω  ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο τεχνικός Άρης Ρουμελιώτης σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο έχει έλθει σε επαφή με ορισμένους μεταγραφικούς στόχους και λογικά άμεσα θα έχουμε ανακοινώσεις. Από κει και πέρα, την ομάδα της Ζαχάρως απασχολεί πλέον και το θέμα της προετοιμασίας που προγραμματίζεται να διεξαχθεί την  προσεχή Δευτέρα 12 Αυγούστου.

 

 

 

Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019