Αναβίωση του φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα»

Στα τέλη Μαρτίου στην Αμαλιάδα

Αναβίωση του φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα»

Ιανουάριος 16, 2020 04:00 ΜΜ
Αναβίωση του φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα»
Παρουσία πρεσβευτών και ΜΜΕ απ’ όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης
 
Εκ νέου διοργάνωση του φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», το οποίο στο παρελθόν διεξήχθη για αρκετά χρόνια με επιτυχία στο κλειστό αθλητικό κέντρο, θα γίνει στα τέλη Μαρτίου στην Αμαλιάδα.
Στο τετραήμερο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν δεκάδες Ηλειακές επιχειρήσεις με τοπικά προϊόντα και χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι  θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα της Ηλείας και όχι μόνο.
Προς αυτή την κατεύθυνση, όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεοδ. Βασιλόπουλος, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα χρηματοδοτήσει  τον ερχομό για ένα διήμερο πρεσβευτών και εσωτερικών ακολούθων, προκειμένου να γνωρίσουν την τοπική κουζίνα καθώς και τα παραδοσιακά προϊόντα  του Νομού μας.
Ταυτόχρονα  θα υπάρξει μέριμνα για την παρουσία και  ΜΜΕ της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, με στόχο την περαιτέρω προβολή  των προϊόντων του Νομού.
Ν’ αναφερθεί  ότι η  έκθεση στο παρελθόν φιλοξένησε  πάνω από 100 περίπτερα, ενώ  σε πολλές περιπτώσεις δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου, προς όφελος και των τοπικών επιχειρήσεων.
 
Share this:
Tags:

-

-