Ανεβάζουν στροφές οι «πράσινοι»

ΠΑΟ Βάρδας

Ανεβάζουν στροφές οι «πράσινοι»

Αύγουστος 08, 2019 07:09 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Ανεβάζουν στροφές οι «πράσινοι»

Στο πλευρό τους  και ο νέος Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης  Γιάννης Λέντζας

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και μέσα σε καλό κλίμα, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟ Βάρδας υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Ντίνου Σπυρόπουλου. Τις πρώτες αυτές ημέρες η προετοιμασία είναι χαλαρούς ρυθμούς λόγω του ότι οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από αγωνιστική απραξία, αλλά με την  πάροδο θα ανεβαίνουν με απώτερο στόχο να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Για μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις ούτε λόγο και το μόνο που θέλουν στη «Μπάρτσα» είναι να δουλέψουν σκληρά προκειμένου  να έχουν μια αξιόλογη πορεία και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η όλη προσπάθεια σε καμιά περίπτωση δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, κάτι που επισημάνθηκε  και από το νέο Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα που έδωσε κανονικά το παρών στην επίσημη πρώτη της περασμένης Δευτέρας. Ο κ. Λέντζας που όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» μίλησε στους ποδοσφαιριστές, επισημαίνοντας πως θα βοηθήσει όσο μπορεί αν και με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο χρόνος θα είναι περιορισμένος.

Νέος γυμναστής ο Ζαφειρόπουλος

Σε ε νέα συνεργασία προχώρησε ο ΠΑΟΒ , αυτή με τον γυμναστή Ζαφειρόπουλο Δημήτρη. Ο κ Ζαφειρόπουλος ως συνεργάτης του τεχνικού τιμ της ομάδας θα βοηθήσει σε θέματα φυσικής κατάστασης των παικτών, αρχής γενομένης απ' την περίοδο προετοιμασίας που προηγείται της έναρξης της ποδοσφαιρικής αγωνιστικής χρονιάς.
Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και καλή επιτυχία  στο έργο του !!

 

Συνεχίζει ο Καποτάς

Το Δ.Σ. Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Καποτά ως φυσικοθεραπευτή του σωματείου μας, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του προς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του !!!

 

 

 

 

 

Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019