Αποστολή ανθρωπιάς για τους πυρόπληκτους Αττικής

Είδη πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικό υλικό προσέφερε η κοινωνική υπηρεσία δήμου Πύργου

Αποστολή ανθρωπιάς για τους πυρόπληκτους Αττικής

Αύγουστος 11, 2018 10:45 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Αποστολή ανθρωπιάς για τους πυρόπληκτους Αττικής
Ανδριάνα Αγγελακοπούλου: «Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας»
 
Κοντά στους πυρόπληκτους της Αττικής βρέθηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018, η κοινωνική υπηρεσία του δήμου Πύργου, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικό υλικό.
Την επικεφαλής της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου Πύργου κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπορνούς και οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Χαχολάκης και Σάββας Αραπκιλής.
Οι παραπάνω ευχαρίστησαν  την αντιδήμαρχο  για την προσφορά του δήμου Πύργου,  ενώ από την πλευρά της η κ. Αγγελακοπούλου υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «η σκέψη όλων μας είναι κοντά σας. Έχουμε βιώσει αντίστοιχες εμπειρίες και εμείς στο παρελθόν τις φονικές πυρκαγιές του 2007, όπου χάθηκαν δεκάδες ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Ευχόμαστε  ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την απώλεια τόσων αγαπημένων τους προσώπων και σε αυτούς που έχασαν τις περιουσίες τους,  κουράγιο και υπομονή».
Εξάλλου η αρμόδια της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου Πύργου επεσήμανε πως «ήταν συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και του συλλόγου Γυναικών Πύργου «Οι Πυργιώτισσες» και  απλών ανθρώπων που απλόχερα προσέφεραν βοήθεια από το υστέρημά τους, για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, που έχασαν τα πάντα σε μία στιγμή».
 
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου