Αυθαίρετες κατασκευές «ξεφύτρωσαν» στην παραλία!

Από το κάμπινγκ Κουρούτας μέχρι τα Σαβάλια

Αυθαίρετες κατασκευές «ξεφύτρωσαν» στην παραλία!

Ιούνιος 13, 2018 11:30 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Αυθαίρετες κατασκευές «ξεφύτρωσαν» στην παραλία!
Ευρεία σύσκεψη εμπλεκόμενων φορέων θα γίνει σήμερα στο δημαρχείο Ήλιδας
 
Το πρόβλημα των αυθαίρετων κατασκευών στην παραλία από το κάμπινγκ Κουρούτας μέχρι τα Σαβάλια, θα βρεθεί στο επίκεντρο σήμερα το μεσημέρι σε ευρεία σύσκεψη που θα γίνει στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.
Στη σύσκεψη  θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Κτηματικής Υπηρεσίας, της Εισαγγελίας Αμαλιάδας, της Δημοτικής Αστυνομίας, των Λιμεναρχείων Κατακόλου και Κυλλήνης κ.α.
Το πρόβλημα των αυθαίρετων στην παραπάνω περιοχή,   έγινε αντικείμενο αναφοράς και σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, όπου τονίστηκε ότι πρόκειται τουλάχιστον  για 20 περιπτώσεις που έχουν κατασκευαστεί λυόμενες κατασκευές, με ξύλινους πασσάλους και άλλες εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με αρμοδίους του δήμου Ήλιδας, οι εν  λόγω αυθαίρετες κατασκευές άρχισαν να «ξεφυτρώνουν» τα τελευταία χρόνια δίπλα από την πανέμορφη παραλία, αλλά το πρόβλημα  έλαβε φέτος μεγάλες διαστάσεις…
Στη διάρκεια της σύσκεψης εξάλλου αναμένεται να εξευρεθούν λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, για το οποίο την κύρια αρμοδιότητα έχει η Κτηματική Υπηρεσία, από το γεγονός ότι οι κατασκευές βρίσκονται στην παραλία…
 
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου