Αυτοψία χωρίς εργολάβο…

Στη φονική κολώνα ηλεκτροφωτισμού στη διασταύρωση Αεροδρομίου-Κυλλήνης

Αυτοψία χωρίς εργολάβο…

Ιούλιος 12, 2019 02:30 ΜΜ
Αυτοψία χωρίς εργολάβο…
Έμεινε χωρίς συντήρηση το οδικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού;
Κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με ηλεκτρολόγο μηχανικό και υπαλλήλους βρέθηκε χθες το πρωί στη διασταύρωση Αεροδρομίου-Κυλλήνης, επί της Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, προκειμένου να εξετάσει το  δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στον συγκεκριμένο κόμβο, από όπου προήλθε ο θάνατος από ηλεκτροπληξία του 46χρονου Ανδρέα Θάνου.
Το κλιμάκιο εξέτασε οπτικά τη μοιραία κολώνα ηλεκτροφωτισμού, καθώς και τις παρακείμενες, όπως και τους φωτεινούς σηματοδότες. Ωστόσο, δεν έγινε εκσκαφή της κολώνας όπως είχε τονίσει ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννης Λύτρας, στην «ΠΡΩΤΗ».
Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως είναι πως στην διενέργεια της αυτοψίας δεν υπήρχε εργολάβος που να έχει αναλάβει τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό δίκτυο της Πατρών-Πύργου, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αναδοχή της εργολαβίας δεν έχει ολοκληρωθεί! Η συγκεκριμένη προκήρυξη αναρτήθηκε στις αρχές του 2019, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, προσφυγές μεταξύ των ενδιαφερόμενων εργολάβων, δεν έχουν επιτρέψει ακόμα να γίνει η αναδοχή του έργου! 
Το γεγονός αυτό δημιουργεί ακόμα ένα αμείλικτο ερώτημα, στο οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οφείλει να απαντήσει επίσημα: Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η ανάληψη της συγκεκριμένης εργολαβίας συντήρησης, το δίκτυο του ηλεκτροφωτισμού στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου και προφανώς στην επίμαχη κολώνα, συντηρούταν;
Όλα αυτά με φόντο το θάνατο ενός ανθρώπου… 
 
protinews
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019