ΔΕΔΔΗΕ: Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου - Περιοχή Πύργου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΔΕΔΔΗΕ: Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου - Περιοχή Πύργου

ΔΕΔΔΗΕ: Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου - Περιοχή Πύργου

 Ειδοποιούνται  οι  κάτοικοι  των παρακάτω περιοχών ότι  για να  εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές  εργασίες του  ΔΕΔΔΗΕ  ΑΕ θα γίνει διακοπή  ηλεκτρικού  ρεύματος .

  1. Tην Τετάρτη 1-4-2020 και από ώρα 08-30-12.30 στην αρδευτική περιοχή Αλφειού Σαλμώνης πλησίον Σιδηροδρομικού σταθμού Αλφειού του Δήμου Πύργου.

 

  1. Την ίδια ημερομηνία 1-4-2020 και  από ώρα 12.00-15.00 στο Κατάκολο και συγκεκριμμένα στο Βουνό Κατακόλου,Ξενοδοχείο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ,Βιολογικός  Κατακόλου,καθώς και στο Φάρο Κατακόλου του Δήμου Πύργου.       
  2.  Την Πέμπτη 2-4-2020 και από ώρα 08.30-12.30 στο Κατάκολο και συγκεκριμμένα  στο Βουνό του κατακόλου, Ξενοδοχείο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ,Βιολογικός Κατακόλου καθώς και στο Φάρο Κατακόλου του Δήμου Πύργου.
    1. Την ίδια ημερομηνία 2-4-2020 και από ώρα 12.00-15.00 τμηματικά στην αρδευτική περιοχή Αλφειού-Σαλμώνης πλησίον Σιδηροδρομικού Σταθμού Αλφειού του Δήμου Πύργου.

Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι  έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

O ΔΕΔΔΗΕ είναι η 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές ανά περιοχή, καθημερινά αναρτώνται στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.

                                                                 

                                                                          Διεύθυνση Περιοχής Πύργου

       ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ:

       -ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

       -ΤΟΠΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

       -ΔΗΜΟΙ ΠΕΡ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ

Share this:
Tags:

-

-