«Δεν είχαμε κάνει Χριστούγεννα»

Ντίνος Καλαμπάκος

«Δεν είχαμε κάνει Χριστούγεννα»

Ιανουάριος 07, 2017 08:30 ΜΜ

Η χαρά των ανθρώπων του Κοροίβου μετριάστηκε κάπως από τα άλλα αποτελέσματα, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός ότι η ομάδα της Ηλείας σημείωσε μια τεράστια νίκη. Μια νίκη η οποία βάζει «φωτιά» στην ουρά και αυξάνει τις πιθανότητες για παραμονή του Κοροίβου κατά πολύ, καθώς προέκυψαν και νέοι «υποψήφιοι» για υποβιβασμό, ομάδες όπως ο Απόλλων Πάτρας, ο Προμηθέας και η Κύμη, οι οποίες στο δεύτερο γύρο έρχονται στην Αμαλιάδα.

Ο Καλαμπάκος, μετά το παιχνίδι της Πάτρας δήλωσε: 

«Καταρχήν χρόνια πολλά. Εύχομαι το 2017 να μας φέρει ό,τι χάσαμε το 2016. Εμείς δεν είχαμε κάνει Χριστούγεννα γιατί μας είχε στοιχίσει η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε πέσει και στην αλλαγή των ξένων, οπότε ψαχνόμασταν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν τα παρατήσαμε. Πιέσαμε και πετύχαμε κάποια μεγάλα σουτ. Μετά πήγαμε σε ένα ρίσκο βολών, κατ΄ επιλογήν μας πάντα.

Θεωρώ ότι κάναμε σωστές επιλογές και στα παιχνίδια που χάσαμε. Νομίζω ότι σκεφτήκαμε καλά, εκ του αποτελέσματος πάντα, γιατί αυτό τα κρίνει όλα. Ήταν η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και αυτό μας δίνει χαρά. Την χρειαζόμασταν. Η μεγάλη μας χαρά μετριάστηκε κάπως με τα άλλα αποτελέσματα που μάθαμε. Έχουμε διάθεση να συνεχίσουμε. Παίξαμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Κοιτάμε μπροστά και θα προχωρήσουμε και σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης. Για να σωθούμε πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Share this:
Tags:

Οδηγοί που σίγουρα δε θες να εμφανιστούν στο δρόμο σου