«Δεν περισσεύει κανείς στον αγώνα μας!»

Ενωτικός και αποφασισμένος να πετύχει ο νέος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας

«Δεν περισσεύει κανείς στον αγώνα μας!»

Αύγουστος 19, 2019 08:15 ΠΜ
«Δεν περισσεύει κανείς στον αγώνα μας!»

 Με μεγαλοπρέπεια και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στην κεντρική πλατεία  της Ανδραβίδας, μπροστά από την Αγία Σοφία, η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ανδραβίδας-Κυλλήνης και του νέου Δημάρχου Γιάννη Λέντζα, καθώς και των νέων τοπικών συμβούλιων.

Σε έναν χώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό για την περιοχή, η ορκωμοσία τελέστηκε υπό του Σεβασιωτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού ο οποίος, ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο να επιτύχει στο δύσκολο έργο του, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του σε ότι χρειαστεί.

 

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά!»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Λέντζας αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ηλείας, τόνισε στην ομιλία του: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία σας απόψε εδώ, στο ιστορικό μνημείο του Δήμου μας, την Αγία Σοφία! Η συγκλονιστική σας παρουσία μας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε μαζί με όλους εσάς τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Απόψε είμαστε εδώ όχι μόνο για να υλοποιήσουμε την τυπική μας υποχρέωση, της ορκωμοσίας του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και για να δηλώσουμε εμφατικά τη βούλησή μας για διαρκή προσπάθεια για το καλό και την προκοπή του τόπου μας!

Μετά από την εκλογική διαδικασία  και το αποτέλεσμα των εκλογών, ερχόμαστε σήμερα να δώσουμε όρκο τιμής και ευθύνης, απέναντι σε όλους εσάς, στους δημότες μας, στους Νόμους και στους Θεσμούς αυτού του Κράτους που καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Να εργαστούμε σκληρά, έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, μακριά από κάθε ιδιοτέλεια ή προσωπικό συμφέρον, μακριά από κάθε είδους τοπικισμό! Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, αλλά και οι συνάδελφοι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, αυτά τα χαρακτηριστικά αναδείξαμε σε όλη την προεκλογική μας εκστρατεία και γι’ αυτά επιλεγήκαμε από εσάς, για την υπέρτατη αυτή σημερινή μας στιγμή. Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στη Νέα Πορεία που εσείς οι δημότες επιλέξατε!

Και για να γίνουν όλα αυτά, μόνο ένας τρόπος υπάρχει: Δουλειά, δουλειά, δουλειά! Από την 1η Σεπτεμβρίου, που αναλαμβάνει και τυπικά τα καθήκοντά της η νέα μας δημοτική αρχή, δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό για χάσιμο! Τίποτα στη ζωή δεν έρχεται χωρίς δουλειά και κόπο! Τα μανίκια έχουν σηκωθεί λοιπόν και εσείς, οι δημότες, θα είστε ο απόλυτος κριτής μας! Η εντολή ευθύνης από το εκλογικό σώμα δόθηκε στον συνδυασμό μας, στα μέλη της παράταξής μας. Δόθηκε όμως και στους συναδέλφους των υπολοίπων συνδυασμών που εκλέχτηκαν. Όλοι μας είμαστε η επιλογή του εκλογικού σώματος και δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Τα προβλήματα του Δήμου μας, όλοι μαζί καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε! Με σεβασμό στα μέλη και στη λειτουργία όλων των συλλογικών οργάνων του Δήμου! Με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτών και της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου! Με τις πόρτες μας ανοιχτές για όλους εσάς! Χωρίς διακρίσεις, με ήθος, διαφάνεια, επιμονή και αποφασιστικότητα!

Πλέον, αρχίζει ένας νέος αγώνας μακρύς και δύσκολος, στον οποίο δεν περισσεύει κανείς! Αποζητούμε και θέλουμε την ενεργό συμμετοχή όλων! Εμείς οι αιρετοί οφείλουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας, και ιδιαίτερα εμείς τα μέλη του επιτυχόντα συνδυασμού οφείλουμε να τιμήσουμε το βασικό σύνθημά μας ‘Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!’».

Την ορκωμοσία τίμησαν με την παρουσία πλήθος αιρετών και νέων Δημάρχων, βουλευτές και απλοί δημότες από κάθε γωνιά του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

 

 

 

Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019