Δεν υλοποιείται έρανος για το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων

Ηλεία

Δεν υλοποιείται έρανος για το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων

Ιανουάριος 17, 2020 10:30 ΠΜ
Δεν υλοποιείται έρανος για το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων
Την έντονη αντίδραση του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας προκάλεσε το γεγονός ότι άγνωστα άτομα προς το σύλλογο έκαναν χρήση του τίτλου- ονόματος προκειμένου να «εισπράξουν» χρήματα από επαγγελματίες της Ηλείας. Χθες το μεσημέρι ο γραμματέας του Σωματείου Γιώργος Παπανικολόπουλος ενημερώθηκε από φίλους του επαγγελματίες ότι μία άγνωστη γυναίκα είχε περάσει από τα καταστήματα τους λέγοντας ότι συνεργάζεται με το Σωματείο παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας και ζητώντας οικονομική ενίσχυση για λογαριασμό συλλόγου. Ένας εκ των επαγγελματιών βλέποντας τον γραμματέα του Σωματείου Παραπληγικών θέλησε να ενημερωθεί για την «δράση» που γίνεται με τον Γ. Παπανικολόπουλο να δηλώνει άγνοια. Το ίδιο περιστατικό επαναλήφτηκε λίγη ώρα αργότερα ωστόσο ο δεύτερος επαγγελματίας –φίλος του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων- λόγω του ότι παραξενεύτηκε από τις κινήσεις της γυναίκας που τον είχε επισκεφτεί φρόντισε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Μετά και την δεύτερη ειδοποίηση, και με τα στοιχεία που ο δεύτερος επαγγελματίας είχε καταφέρει να συγκρατήσει ο γραμματέας τους Σωματείου Γ. Πανανικολόπουλος αλλά και ο Ταμίας Γ. Πετρόπουλος επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και έδωσαν στους Αστυνομικούς τα στοιχεία τα οποία είχαν συλλέξει. Μετά από έρευνα εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος ο οποίος προσήλθε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε ξεκινήσει «έρανο» για άλλο σύλλογο ο οποίος όμως δεν έχει δράση στο Νομό Ηλείας. Μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα ενημερώθηκε και η δικηγόρος του συλλόγου για τον οποίο πραγματοποιείται ο «έρανος» - οικονομική ενίσχυση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου να δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν καμία είδους συνεργασία με το συγκεκριμένο Σύλλογο ενώ διατηρούν το δικαίωμα τους να κινηθούν νομικά σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου. Σε ανακοίνωση του το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους αλλά και τα μέλη του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, ότι το Σωματείο μας δεν υλοποιεί καμία απολύτως δράση σχετικά με την συγκέντρωση χρημάτων – οικονομική στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία.
Το σύνολο των δράσεων του Σωματείου μας κοινοποιείται στα Μέσα Ενημέρωσης του Νομού, ενώ τα μέλη και οι φίλοι μας ενημερώνονται για τις δράσεις μας και μέσα από τη σελίδα μας στο facebook.
Εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποιούν το τίτλο του Σωματείου μας, για τη συγκέντρωση χρημάτων δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί μας. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας είναι διατεθειμένο να κινηθεί Νομικά, εναντίων εκείνων που χωρίς την άδεια του κάνουν χρήση του τίτλο του, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά άλλους συλλόγους».
 
Share this:
Tags:

-

-