Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ιανουάριος 15, 2020 12:00 ΜΜ
Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 θα ξεκινήσει η διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος της «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο».
Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνα Στρουμπάκου, η  διανομή θα γίνεται στα Κρέστενα, στο ισόγειο του καινούριου Δημαρχείου (όπισθεν κτιρίου), πλατεία Παπαπολυχρονίου,  από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 έως Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 και ώρες από 10:00 π.μ. ως 14:00 μ.μ.
Τα προϊόντα που διανέμονται προέρχονται από αφιλοκερδείς δωρεές και χορηγίες τόσο των πολιτών του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων όσο και επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.
Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους.
Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνουν και τα μέλη της οικογένειας με εξουσιοδότηση ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Οι δικαιούχοι της διανομής είναι  οι δικαιούχοι που εμπίπτουν στα εισοδηματικά περιουσιακά και κοινωνικά και άλλα κριτήρια. 
Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο τηλέφωνο 2625023888, αρμόδιες υπάλληλοι Χρυσούλα Γιαννοκώστα και Σταυρούλα Νικολοπούλου.
 
Share this:
Tags:

-

-