Διέρρευσαν τα νέα μοντέλα iPhone που θα παρουσιάσει σήμερα η Apple

Διέρρευσαν τα νέα μοντέλα iPhone που θα παρουσιάσει σήμερα η Apple

Σεπτέμβριος 12, 2017 02:00 ΜΜ
Ανατροπή στα σχέδια της Apple καθώς λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη παρουσίαση του iPhone 8, φαίνεται πως διέρρευσαν φωτογραφίες από τα νέα μοντέλα. 
 
Στην αυριανή «φιέστα» της Apple, γιορτάζοντας την επέτειο των 10 ετών από το πρώτο τηλέφωνο της εταιρίας, θα παρουσιαστούν, όπως προκύπτει από τις διαρροές, το iPhone 8, το iPhone X (παραμένει ασαφές εάν αυτό είναι το πραγματικό του όνομα και όχι κάποιος κωδικός) και το iPhone 8 Plus.
 
Οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των τριών νέων μοντέλων, με βάση και το νέο λειτουργικό της Apple, iOS 11, δείχνουν πως τα βλέμματα όλων των φίλων της Apple θα πέσουν πάνω στο iPhone X.
 
 
 Η οθόνη του εντυπωσιακού μοντέλου θα είναι 5,8 ιντσών και θα καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια του τηλεφώνου, ενώ στο επάνω μέρος της οθόνης θα υπάρχει ένας μικρός χώρος για την αναγνώριση προσώπων.
Το BBC σημειώνει ότι στις πληροφορίες που διέρρευσαν περιγράφεται, επίσης, λεπτομερώς η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, η οποία θα λειτουργεί ως σύστημα ξεκλειδώματος της συσκευής (αντικαθιστώντας το δακτυλικό αποτύπωμα), ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις «γκριμάτσες» που κάνει ο κάτοχός του και να τις μετατρέπει σε emoji (ψηφιακές φατσούλες).
 
Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε το πλήκτρο εκκίνησης δεν θα έχει καμία απολύτως χρησιμότητα, με την Apple να το αποσύρει, μεγαλώνοντας έτσι την οθόνη.
 
Ειδικός δήλωσε στο BBC ότι αυτό το συμβάν αποτελεί τη μεγαλύτερη διαρροή αυτού του είδους που έχει πλήξει ποτέ την εταιρεία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
 
Σε ό,τι αφορά τις τιμές οι πληροφορίες είναι λίγο πιο συγκεχυμένες. Εκτός απροόπτου τα νέα iPhone που θα κυκλοφορήσουν θα κοστίζουν χοντρικά από 999 δολάρια για την 64gb έκδοση, 1.099 για την 256gb και 1.199 για την 512gb.
 
Η Apple, κάθε χρόνο, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφές τις τεχνολογίες που ενσωματώνει στις νέες συσκευές της μέχρι την επίσημη παρουσίασή τους. Δεν είναι λίγοι βέβαια εκείνοι βέβαια που θεωρούν την διαρροή εσκεμμένη έτσι ώστε να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.
 
Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και σύντομα θα αποδειχτεί αν το στοιχείο της έκπληξης χάθηκε για την αυριανή παρουσίαση, ή αν ο τεχνολογικός κολοσσός κρύβει κάποιον άσο στο μανίκι του.
 
 
 
 
 
 
 
Share this:
Tags:

2018 ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ