Δήλωση αποχώρησης Τσίρκοβιτς

ΠΑΟ Βάρδας

Δήλωση αποχώρησης Τσίρκοβιτς

Ιούνιος 11, 2019 07:01 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Δήλωση αποχώρησης Τσίρκοβιτς

Αφετηρία για τη νέα χρονιά είναι η Γενική Συνέλευση, επισημαίνουν οι «πράσινοι»

Ο  Μίκι Τσίρκοβιτς, αργά το βράδυ της Κυριακής, γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΟΒ, ευχαρίστησε το Δ.Σ. της ομάδας και ευχήθηκε καλή συνέχεια!

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έγραψε χαρακτηριστικά: «Από σήμερα και επίσημα πλέον δεν είμαι πια προπονητής του ΠΑΟΒ. Θέλω να πιστεύω ότι φεύγω σαν φίλος. Κάναμε μια απόπειρα φέτος, αλλά δεν καταφέραμε να φέρουμε τίτλο στη Βάρδα. Αλλά οφείλω να πω ότι ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές για μένα ως προπονητής και ταυτόχρονα η πιο συναρπαστική εμπειρία. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους παίκτες, τη διοίκηση του κ. Λέντζα, για το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί 10 μήνες. Ο ΠΑΟΒ θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Ευχαριστώ επίσημα τον Γιάννη Λέντζα, τον Δημήτρη Νικολάου, τον Άκη Παλούμπη, τον Κώστα Παλούμπη, τον Βαγγέλη Περδίκη, τον Χρήστο Μπακογιάννη, τον Τάκη Καλογερή, για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής του Παμβουπρασιακού. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, ευχαριστώ τους 70 γνήσιους φιλάθλους της Βάρδας που μας στήριξαν και στο τέλος, μεγάλο ευχαριστώ στους μάγκες μου ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΒ. Καλή συνέχεια σε όλους».

 

Αφετηρία η Γ.Σ.

Όσον αφορά τον ΠΑΟ Βάρδας, οι «πράσινοι» της Βουπρασίας είναι ξεκάθαροι τονίζοντας πως αφετηρία για το σχεδιασμό της καινούργιας χρονιάς είναι η Γενική Συνέλευση η ακριβής ημερομηνία της οποίας δεν έχει ακόμα οριστεί. Όσον αφορά τον κ. Τσίρκοβιτς με τη λήξη του πρωταθλήματος  μένει ελεύθερος, αλλά  από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιου ν μπορεί να γίνει καμιά συζήτηση και επαφή σε επίσημο χαρακτήρα.

 

 

 

 

Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019