Δημιουργία πάλκου για την Φιλαρμονική

Πύργος

Δημιουργία πάλκου για την Φιλαρμονική

Ιανουάριος 11, 2019 09:15 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Άννα Αγγελίδου
Δημιουργία πάλκου για την Φιλαρμονική
Στην δημιουργία ενός πάλκου σαν αυτό το οποίο υπήρχε παλιά στην κεντρική πλατεία του Πύργου κι η Φιλαρμονική Απόλλων έδινε συναυλίες προσανατολίζεται ο δήμος Πύργου μετά από αίτημα του διοικητικού συμβουλίου της Φιλαρμονικής. Χθες συνάντηση με τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή είχε ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Αθανάσιο Δασκόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο - Καθηγητή Ανωτάτης Εκπαίδευσης Αλέξιο Καράμπελα.
Αναφερόμενος στην συνάντηση- συνεργασία ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής τόνισε: «Η φιλαρμονική δεν είναι τυχαίο νομικό πρόσωπο. Έχουν αξιοσέβαστα πρόσωπα που συνειδητά ασχολούνται με τον πολιτισμό. Το ενδιαφέρον μου για την φιλαρμονική επιβεβαιώνεται στην καλή διαχρονική μας σχέση. Αίτημα του διοικητικού συμβουλίου είναι η δημιουργία στην κεντρική μας πλατεία, όπως παλιά υπήρχε, ενός πάλκου όπου η φιλαρμονική έδινε συναυλίες. Επικοινώνησα με τον Άρη Φιλιππόπουλο που ήδη έχει κάνει μία έρευνα αγοράς για το πάλκο και έχουμε τις φωτογραφίες που το απεικονίζουν, προκειμένου να επιλέξουμε τη μορφή που θέλουμε και να κάνουμε ένα διαγωνισμό». 
Από την πλευρά του ο Αθ. Δασκόπουλος τόνισε ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η φιλαρμονική όπως οι στολές, ενώ αναφερόμενος στο πάλκο ευχήθηκε να υλοποιηθεί και να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα για την πόλη. 
Από την πλευρά του ο Αλ. Καράμπελας ευχαρίστησε το δήμαρχο σημειώνοντας ότι στόχος είναι η ανάπτυξη της φιλαρμονικής. 
 
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου