«Δίνω αίμα… δίνω ζωή»

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγίων Αποστόλων – Ελαιώνα « Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ»

«Δίνω αίμα… δίνω ζωή»

Ιούλιος 03, 2020 02:22 ΜΜ
«Δίνω αίμα… δίνω ζωή»

Μετά την πολύμηνη «απραξία», που επιβλήθηκε με τα περιοριστικάμέτρα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Σύλλογος ΕθελοντώνΑιμοδοτών Αγίων Αποστόλων – Ελαιώνα « Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ» αρχίζεικαι πάλι τη δράση του, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό , την 25/ετήαδιάλειπτη, παρουσία και κοινωνική προσφορά του.

Την  Κυριακή , 5 Ιουλίου 2020, πραγματοποιεί τηνπρώτη, για το 2020, Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία, στο χώρο τουΙερού Ναού « Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ».

Η αιμοληψία, η οποία θα γίνει από κινητή μονάδα τουΝοσοκομείου – άλλωστε με τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίαςτου Γ.Ν. Πύργου οργανώνονται και πραγματοποιούνται οι αιμοδοσίεςθα αρχίσει στις 9 το πρωί και θα τελειώσει στις 2.30 το μεσημέρι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στην προσπάθειά του να κινητοποιήσει όσο το δυνατό, περισσότερους εθελοντές, έστειλε προσωπική επιστολή σεκάθε αιμοδότη , με αποτέλεσμα η ενέργεια αυτή να έχει πρωτοφανήαπήχηση. Με το σύνθημα ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ – ΔΙΝΩ ΖΩΗ οι εθελοντέςαιμοδότες του Συλλόγου δεσμεύτηκαν ότι θα προσέλθουν στηναιμοδοσία της Κυριακής, δείχνοντας ότι Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΑΙΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ , αλλά έμπρακτη απόδειξη βαθιάςΑΓΑΠΗΣ προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η ανθρώπινη αλληλεγγύη δενπρέπει να προσφέρεται κατά περίσταση και με ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

 

protinews

Share this:
Tags:

-

-