Δολιοφθορές στο γήπεδο Καβασίλων

Έσπασαν καθίσματα, αφαίρεσαν το σήμα της ομάδας

Δολιοφθορές στο γήπεδο Καβασίλων

Απρίλιος 16, 2019 09:30 ΠΜ
Δολιοφθορές στο γήπεδο Καβασίλων
Καταγγελίες και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις στο χωριό
 
Του Μιχάλη Δημητρόπουλου
 
Δολιοφθορές είχαμε στο γήπεδο Καβασίλων όπως καταγελούν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καβασίλων κ. Σωκράτης Βάγγης και ο πρόεδρος του Ατρόμητου Καβασίλων κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι μάλιστα τονίζουν πως πρόκειται για περιστατικό που συνδέεται και με άλλες παρόμοιες υποθέσεις στο χωριό.
Στο γήπεδο Καβασίλων έσπασαν καθίσματα και αφαίρεσαν το σήμα της ομάδας, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως πριν από λίγο καιρό είχαν προκληθεί ζημιές στο χώρο των αποδυτηρίων.
 
Σωκράτης Βάγγης (πρόεδρος Τ.Κ. Καβασίλων)
«Αυτά δεν πρέπει να γίνονται στην τοπική κοινωνία»
«Πληροφορήθηκα από τον πρόεδρο της ομάδας πως έχουν γίνει λεηλασίες στην κερκίδα του γηπέδου, αμέσως ενημέρωσα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού και σπεύσαμε άμεσα στο σημείο. Έχουν σπάσει αρκετά καθίσματα, λείπει το σήμα της ομάδας μας. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται στην τοπική κοινωνία και τα καταδικάζουμε. Έχουμε κάποιες πληροφορίες τις οποίες και εξετάζουμε, ενώ παράλληλα έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία. Είχε γίνει και στο παρελθόν παρόμοια δολιοφθορά την οποία και διορθώσαμε. Πλέον όμως βλέπουμε πως πρόκειται για συστηματικό γεγονός. Από εδώ και πέρα θα υπάρχουν μέτρα προφύλαξης».
Φωτο: vaggis
 
Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος (πρόεδρος Ατρόμητου Καβασίλων)
«Νομίζω πως πρόκειται για ομάδα παιδιών»
«Είμαι στο γήπεδο 45 χρόνια και πονάει η ψυχή μου να τα βλέπω αυτά. Το χειμώνα μας είχαν σπάσει τα αποδυτήρια. Νομίζω πως πρόκειται για ομάδα παιδιών που έχουν κάνει ζημιές και στο γήπεδο και στο σχολείο και σε αυτοκίνητα. Δεν ξέρουμε ποια είναι, αλλά υπάρχουν υποψίες. Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή αυτά πρέπει να τιμωρηθούν για να βάλουν μυαλό, γιατί αν μεγαλώσουν θα κάνουν χειρότερα πράγματα». 
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019