Δώρισαν σωλήνες πυρόσβεσης

Σημαντική προσφορά από την Ηλειακή Ελαιουργία και η Ιονική ΚΤΕΟ προς την Π.Υ. Πύργου

Δώρισαν σωλήνες πυρόσβεσης

Ιούλιος 11, 2018 02:00 ΜΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Άννα Αγγελίδου
Δώρισαν σωλήνες πυρόσβεσης
Στηρίζοντας το έργο των πυροσβεστών η Ηλειακή Ελαιουργία και η Ιονική ΚΤΕΟ προχώρησαν χθες σε μία σημαντική προσφορά προς της Π.Υ. Πύργου. Οι δύο εταιρείες προσέφεραν σωλήνες πυρόσβεσης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών καλύπτοντας μέρος των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί. 
Χθες στην Π.Υ. Πύργου παρευρέθηκαν οι κκ. Γιάννης Σπηλιόπουλος -Διευθύνων Σύμβουλος στο ΚΤΕΟ Ιονική, ο Νικόλαος Γεωργακόπουλος- διευθύνον σύμβουλος της Ελαιουργικής Ηλείας και ο Ηλίας Φωτόπουλος- οικονομικός διαχειριστής της Ελαιουργικής Ηλείας. 
Ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Γιάννης Καραμαλίκης θέλησε να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους των δύο εταιριών ενώ επεσήμανε: «Γίναμε δέκτες της ευγενικής χορηγίας της Ηλειακής Ελαιουργίας και της Ιονικής  ΚΤΕΟ, οι  οποίοι προσέφεραν σωλήνες πυρόσβεσης για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών. Τέτοιες προσπάθειες συμβάλλουν ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο των δασικών πυρκαγιών και μας ενισχύουν ηθικά στο δύσκολο έργο που έχουμε να κάνουμε.  Κοινός σκοπός είναι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες πυρκαγιές και όσο το δυνατόν λιγότερα καμένα στρέμματα στην όμορφη Ηλεία.  
Από την πλευρά του ο Γ. Σπηλιοπουλος επεσήμανε: «Επιτελούμε την εταιρική κοινωνική μας ευθύνη. Έχετε κερδίσει τη συνείδηση των Ηλείων, καθώς έχετε αντιμετωπίσει πυρκαγιές, θεομηνίες, πλημμύρες, διασώσεις, επιδεικνύοντας υψηλό φρόνημα και αίσθημα ευθύνης. Μας έχετε κατακτήσει, για αυτό και ήταν εύκολη η επιλογή μας να κάνουμε αυτή τη χορηγία. Έτσι ενωθήκαμε οι δύο εταιρείες για να πολλαπλασιάσουμε το αποτέλεσμα. Αχρείαστες να είναι και να επανδρώνουν μόνο τα οχήματά σας. Να έχετε δύναμη και ήσυχο καλοκαίρι». Από την πλευρά του ο Νικόλαος Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή το προσωπικό της Π.Υ. Πύργου και τόνισε ότι όλοι –ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο- μπορούν να συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής. 
Αναφερόμενος στην σημαντική προσφορά ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρης Παπαηλίου υπογράμμισε: «Πέρα από την πρακτική σημασία, καθώς η δωρεά καλύπτει σημαντικό μέρος των δαπανών, έχει και σημαντική ψυχολογική και σημειολογική διάσταση, καθώς με τη στήριξη της Πυροσβεστικής προστατεύονται ο δασικός πλούτος και οι ζωές των συμπολιτών μας. Ευχαριστούμε θερμά τις δύο εταιρείες». 
 
Share this:
Tags:

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο...χαμάμ στον ΟΑΣΘ