«Δουλειά από την τροχαία για το πρόβλημα της κυκλοφοριακής αναρχίας»

Γαβρίλης Λιατσής για τα διώροφα λεωφορεία στον Πύργο

«Δουλειά από την τροχαία για το πρόβλημα της κυκλοφοριακής αναρχίας»

Αύγουστος 24, 2019 08:15 ΠΜ
«Δουλειά από την τροχαία για το πρόβλημα της κυκλοφοριακής αναρχίας»

 

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της εταιρίας ΤΕΛΧΙΣ ΙΚΕ κ. Κόλλια, που διακινεί τους τουρίστες στον Πύργο με τα διώροφα λεωφορεία είχε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.

Στη συνάντηση έγινε ιδιαίτερη μνεία στο θέμα που ανέδειξε η «ΠΡΩΤΗ» με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει στον Πύργο και ιδιαίτερα στην οδό Μανωλοπούλου. Όπως τόνισε ο κ. Λιατσής: «Επικοινώνησα με τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον κ. Μαρτζάκλη, και τον ενημέρωσα για κάποιες περιπτώσεις παραβατικών συμπεριφορών κάποιων περιθωριακών ατόμων, στο σημείο αποβίβασης στην Μανωλοπούλου. Επίσης, τον ενημέρωσα για το θέμα της μεγάλης κυκλοφοριακής αναρχίας που υπάρχει στη Μανωλοπούλου, που προέρχεται από τις μεγάλες παραλείψεις της Περιφέρειας που αφήνει εδώ και χρόνια εκτός λειτουργίας τα φανάρια. Εκεί χρειάζεται μεγάλη δουλειά από την πλευρά της Τροχαίας, κάτι που ο κ. Μαρτζάκλης μας υποσχέθηκε ότι τις προσεχείς ημέρες θα γίνει».

Παράλληλα, ο κ. Λιατσής, αναφέρθηκε στα ανταπόκριση του Μητροπολίτη Ηλεία για την επίσκεψη των τουριστών στους Ιερούς Ναούς, στα έργα που έγιναν, αλλά και στα έργα που αναμένει να ολοκληρωθούν: «Σε χρόνο που είχα δεσμευτεί είναι έτοιμο και το λαογραφικό Μουσείο και η πινακοθήκη και ο δεύτερος όροφος του Δημαρχείου για τις επισκέψεις των τουριστών.  Πιστεύω ότι και ο νέος Δήμαρχος, που έχει αγκαλιάσει αυτή την υπόθεση και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου θα κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν την ξενάγηση των τουριστών στην πόλη μας. Παράλληλα, πιστεύω ότι θα εκτελεστούν γρήγορα τα έργα ανάπλασης που έχουν δημοπρατηθεί και πως με ενέργειες του νέου Δημάρχου και του νέου Περιφερειάρχη θα ξεμπλοκάρει το θέμα της κεντρικής πλατείας και ο Πύργος θα γίνει ένας πανέμορφος προορισμός.  Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας σε έγγραφό που του απέστειλα για να μπορούν να επισκέπτονται οι τουρίστες τους τρεις Ναούς μας με ξεχωριστή ιστορία, της Αγ. Κυριακής, του Αγ. Νικολάου και του Αγ. Αθανασίου».

Τέλος, όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση μέχρι στιγμής έχουν έρθει 3.200 άτομα με τα διώροφα λεωφορεία στον Πύργο.

 

Share this:
Tags:

-

-