Δ.Σ. Ήλιδας: Δύο συνεδριάσεις δια περιφοράς το Σάββατο

Δ.Σ. Ήλιδας: Δύο συνεδριάσεις δια περιφοράς το Σάββατο

Μάιος 27, 2020 10:54 ΠΜ
Δ.Σ. Ήλιδας: Δύο συνεδριάσεις δια περιφοράς το Σάββατο

Δια περιφοράς συνεδριάζει το Σάββατο το Δ.Σ. Ήλιδας, με ειδική συνεδρίαση από τις 19:15 ως τις 19:30 και τακτική συνεδρίαση στις 19:30. Μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίαση είναι «1η Υποχρεωτική Αναμόρφωση Ο.Π.Δ. (Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης) Δήμου Ήλιδας οικ. Έτους 2020», ενώ η τακτική έχει 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη εκ των οποίων ξεχωρίζουν τα εξής:

1. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ για την υλοποίηση της πράξης: «Επέκταση Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) ΠΕ Ηλείας»

2. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ για «Παροχή τεχνικής υποστήριξης για την συνέχιση της λειτουργίας και συντήρησης της Κινητής Μονάδας Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Νομού Ηλείας»

3. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για την υλοποίηση της δράσης «Ενίσχυση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών των Δήμων και των Ιερών Μητροπόλεων» με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, οι οποίοι έχουν πληγεί λόγω των συνεπειών που βιώνουν από τη διασπορά και τη διάδοση του κορωνοϊού SARS-Cov-2

5. Επί αιτήσεως κ.κ. Αστερή Ευγένιου για παραίτηση από τη θέση τού προέδρου τού ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ», Κανελλακοπούλου Αδαμαντίας από τη θέση της αντιπροέδρου, και Χριστοφόρου Ευάγγελου και Λαμπρόπουλου Βασιλείου από τη θέση των μελών τού διοικητικού του συμβουλίου

9. Επί ονομασίας σχολικής αίθουσας ή σχολικού κτιρίου σε «Μανώλης Αγιομυργιαννάκης».

 

 

Share this:
Tags:

-

-