Δυναμική παρουσία στο Rally Sprint Καλαμάτας!

ΑΟΛΑΠ

Δυναμική παρουσία στο Rally Sprint Καλαμάτας!

Σεπτέμβριος 13, 2017 02:00 ΜΜ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή το Rally Sprint Καλαμάτας - 3ος Γύρος του Κυπέλλου Χώματος, με τους αθλητές της ΑΟΛΑΠ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Επιτέλους τερματισμός για τους Λαϊνόπουλο Στέλιο-Παπαδόπουλο Αναστάσιο, οπού τα νέα χρώματα φαίνεται να τους φέρανε γούρι και με προσεκτική αλλά γρήγορη οδήγηση κατέκτησαν την 4η θέση στη Γενική κατάταξη δίνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια!

Εξαιρετική επίδοση των Πανούτσου Παναγιώτη-Αλεξανδρόπουλου Φώτη, οι οποίοι με το μικρό όπλο Toyota Yaris πυροβόλησαν και κατέκτησαν την 6η θέση της γενικής, την 2η στην F2 και την πρώτη στην κατηγορία τους C6/A5!

Μεγάλος άτυχος ο Αγγελόπουλος Αντώνης με συνοδηγό τον Τσαπέκη Δημήτρη από το ΑΣΜΑ Ηλείας, οπού βρέθηκε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης και την 1η στην F2 και C6/A5, μέχρι το μοτέρ του Yaris να ανεβάσει θερμοκρασίες και να τους ωθήσει σε εγκατάλειψη στο τελευταίο πέρασμα της Ειδικής Διαδρομής.

Άτυχος επίσης και ο Λυμπερόπουλος Χρήστος, συνοδηγός του Μαχαίρα Κωνσταντίνου της ΛΑ Σπάρτης, οπού η στιγμή τους στο πρώτο πέρασμα δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν.

Πολλά συγχαρητήρια στους Καραγκούνη Ηλία-Κωνσταντόπουλο Φώτη με Toyota Starlet, οι οποίοι κατέκτησαν τη 2η θέση στην C6/A5 με σταθερή και σβέλτη οδήγηση.

Δυστυχώς, Παπανικολάου Ίαν, συνοδηγός του Ιωάννη Βορριά της ΑΛΑΜΜ με Mitsubishi Pajero, δεν πήρε εκκίνηση το πρωί του αγώνα καθώς το μοτέρ του "τέρατος" αποφάσισε να κάνει τα δικά του παιχνίδια παρά τις προσπάθειες της ομάδας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους καθώς και στην ΑΛΑΚ Μεσσηνίας για έναν πολύ όμορφο αγώνα. Επόμενο ραντεβού, το δικό μας Rally Sprint Αμαλιάδας, 4ος Γύρος του Κυπέλλου Χώματος, 7-8 Οκτωβρίου.

Share this:
Tags:

2018 ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ