Δυναμώνει η γραμμή κρούσης

ΠΑΟ Βάρδας

Δυναμώνει η γραμμή κρούσης

Αύγουστος 13, 2020 08:01 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Δυναμώνει η γραμμή κρούσης

Δυναμώνει και μάλιστα αισθητά η γραμμή κρούσης στον ΠΑΟ Βάρδας, καθώς οι «πράσινοι» της Βουπρασίας μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του Δημήτρη Μικελάτου επιθετικού που και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της «Μπάρτσα», ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία και με τον Θοδωρή Σαμπανέι ποδοσφαιριστή που κινείται με επιτυχία στην επιθετική γραμμή. Οι παραπάνω κινήσεις αποδεικνύουν πως η «Μπάρτσα» θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα χρονιά, με την ικανοποίηση να είναι εμφανής στο στρατόπεδο των «πράσινων».

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Μικελάτος

Επιθετικός με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις, ο Δημήτρης Μικελάτος επιστρέφει στον ΠΑΟΒ σε μια κίνηση που δυναμώνει αισθητά τη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΒ. Εκδόθηκε μάλιστα και ανακοίνωση που αναφέρει : «Με ιδιαίτερη χαρά  ανακοινώνουμε την απόκτηση του Δημήτρη Μικελάτου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21.
Σε μια νέα μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας αφού κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μικελάτο Δημήτρη, έναν ποδοσφαιριστή που είχε θετικό πέρασμα από την ομάδα κατά το παρελθόν. Ιδιαίτερες συστάσεις για τον ποδοσφαιριστή δεν χρειάζονται αφού η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα μιλά από μόνη της.
Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.»

 

 

 

Ο Θοδωρής Σαμπανέϊ

Στο «Γρηγόριος Καλάκος» θα βρει και τη νέα χρονιά τον Θοδωρή Σαμπανέϊ, ποδοσφαιριστή με σημαντική παρουσία στον ΠΑΟΒ όλα αυτά τα χρόνια. Η επίσημη διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση αναφέροντας: «Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση ναανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θεώδορο Σαμπανέϊ.  Οι πράσινοι με γρήγορες κινήσεις έκαναν δικό τους για δεύτερη συνεχή σεζόν τον ποδοσφαιριστή, παρότι υπήρχαν κι άλλες ομάδες που τον ήθελαν και υπήρχε στόχος τους. Με την μεταγραφή αυτή οι πράσινοι θα προσθέσουν άλλη μια καλή και αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

 

Οι πρώτες δηλώσεις του:
"Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίζω να αγωνίζομαι στην ομάδα της καρδιάς μου την ΜΠΑΡΤΣΑ.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους που έχει θέση η ομάδα μου".

Καλή σεζόν Σάμπα.»

 

 

 

Share this:
Tags:

-

-