Δύο παθολόγοι για μία θέση

Νοσοκομείο Κρεστένων

Δύο παθολόγοι για μία θέση

Ιούνιος 13, 2018 12:00 ΜΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Άννα Αγγελίδου
Δύο παθολόγοι για μία θέση

Σε δημόσιο κτίριο μεταφέρεται το Περιφερειακό Ιατρείο Κ. Σαμικού

 

Μετά από πολλούς μήνες προκηρύχτηκε για το Νοσοκομείο Κρεστένων μία θέση γιατρού. Μετά από επίσημη ενημέρωση από την 6η Υγειονομική περιφέρεια έγινε γνωστό ότι για την συγκεκριμένη θέση υπήρξε ενδιαφέρον από δύο γιατρούς Παθολόγους.

Τα καλά νέα όμως για το Νοσοκομείο δεν τελειώνουν εδώ καθώς το Περιφερειακό Ιατρείο Κάτω Σαμικού θα στεγάζεται σε δημόσιο κτίριο –μετά την προσφορά του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Στην ευχαριστήρια επιστολή την οποία απέστειλε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κρεστένων προς τον δήμαρχο Σάκη Μπαλιούκο επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ευχαριστήσω Δημόσια για τις προσπάθειες σας για τη στήριξη και ανάπτυξη του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων, με αφορμή την επίλυση ενός χρόνιου ζητήματος εύρεσης Δημόσιου χώρου Περιφερειακού Ιατρείου στο Κάτω Σαμικό. Με τη μεταφορά του Περιφερειακού Ιατρείου πετυχαίνουμε αφενός οικονομία στα χρήματα των Ελλήνων Πολιτών αφετέρου αναβαθμίζεται το Δημόσιο Αγαθό της Υγείας στην περιφέρεια της Ελλάδας και μάλιστα σε περιοχή αγροτική και τουριστική.

Επίσης θέλω να ευχαριστώ το Δήμαρχο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Διονύσιο Μπαλιούκο για την αμέριστη τεχνική βοήθεια από τις υπηρεσίες του Δήμου, για τη Δημιουργία Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και τις ενέργειές του για την επαναδραστηριοποίηση του Ασθενοφόρου ειδικά για την περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων». 

Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου