«Έχουν καταλάβει στη κυβέρνηση ότι η Ηλεία δεν μπορεί να περιμένει άλλο;»

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη

«Έχουν καταλάβει στη κυβέρνηση ότι η Ηλεία δεν μπορεί να περιμένει άλλο;»

Σεπτέμβριος 16, 2020 10:30 ΠΜ
«Έχουν καταλάβει στη κυβέρνηση ότι η Ηλεία δεν μπορεί να περιμένει άλλο;»

Θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε έλαβα πρόσκληση προκειμένου να συμμετάσχω στη συνάντηση του Υπουργού Υποδομών με βουλευτές για το δρόμο Πάτρα-Πύργος. 

Προφανώς ο κ. Καραμανλής θεωρεί ως οικογενειακή υπόθεση της Νέας Δημοκρατίας ένα ζήτημα που αφορά όλους τους πολίτες της Ηλείας, ό,τι και αν ψηφίζουν , όπου και αν ανήκουν.

Αν για κάτι πρέπει να μας ενημερώσει ο Υπουργός είναι για την ημερομηνία έναρξης του έργου για το οποίο προεκλογικά ο Πρωθυπουργός έλεγε ότι θα έχει ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, και από τότε έχουν περάσει 13 μήνες. Οτιδήποτε άλλο υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών της Ηλείας.

Η περίοδος κατά την οποία η κυβέρνηση ''αγόραζε'' χρόνο και έπαιζε καθυστερήσεις σε ότι αφορά στην υλοποίηση του έργου, έχει τελειώσει.

Αποδεικνύεται ότι εδώ και 14 μήνες η κυβέρνηση δεν έχει αξιόπιστο σχέδιο, δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις για την έναρξη και την ολοκλήρωση του έργου.

Συνεχίζει τα ίδια λάθη με την προηγούμενη κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ που έχει σοβαρές ευθύνες για την ματαίωση του έργου, αλλά και τη μεθοδολογία που ακολούθησε με την κατάτμηση του έργου, η οποία την εξέθεσε πολιτικά και ηθικά.

Η όποια «ενημέρωση» του κ. Καραμανλή θα έχει  νόημα αν συνοδευτεί από σαφείς εγγυήσεις και ανακοινώσεις για την έναρξη του έργου.

Η Ηλεία δεν αντέχει άλλη κοροϊδία, τη στιγμή που χάνονται ανθρώπινες ζωές στο σημερινό δρόμο-καρμανιόλα.

Η Ηλεία δεν ανέχεται άλλους αυτοσχεδιασμούς που θέτουν σε κίνδυνο την υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου.

Share this:
Tags:

-

-