Εισαγγελική παρέμβαση για το σκουπιδότοπο στο Βασιλάκι!

Εισαγγελική παρέμβαση για το σκουπιδότοπο στο Βασιλάκι!

Σεπτέμβριος 12, 2019 11:35 ΠΜ
Εισαγγελική παρέμβαση για το σκουπιδότοπο στο Βασιλάκι!
Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε  το πρόσφατο ρεπορτάζ της «ΠΡΩΤΗΣ», για την τραγική εικόνα που παρουσίαζε ο χώρος πλησίον από την Ε.Ο. Πύργου-Τριπόλεως, όπου η ανεξέλεγκτη ρίψη  απορριμμάτων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Ήδη ωστόσο μετά την παρουσίαση του θέματος, συνεργεία του δήμου Αρχ. Ολυμπίας προέβησαν στον άμεσο καθαρισμό του σημείου που βρίσκεται δίπλα από ένα πανέμορφο περιβάλλον, το οποίο  επί σειρά ετών έχει υποστεί  τη βάρβαρη ανθρώπινη παρέμβαση.
Εκ μέρους της εισαγγελικής αρχής Πύργου κλήθηκαν  σε απολογία οι αρμόδιοι του δήμου Αρχ. Ολυμπίας, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε παρέμβαση και από το Δασαρχείο Πύργου, αφού πρόκειται για δασική έκταση.
Όπως είχε αναφέρει η «ΠΡΩΤΗ» στο σημείο αυτό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Βασιλάκι,  τα σκουπίδια και τα μπάζα είχαν  λάβει τεράστιες διαστάσεις, ενώ τα  ζωύφια δημιουργούσαν σμήνη στην περιοχή, από   την οποία αναδυόταν  και ανυπόφορη μυρουδιά!
«Υπήρξε άμεση παρέμβαση του δήμου για ένα πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, λόγω της ανεξέλεγκτης ρίψης σκουπιδιών και μπαζών από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής» δήλωσε ο   αντιδήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος.
Αξίζει ν’ αναφερθεί πάντως ότι δυστυχώς ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι ο μοναδικός στην παραπάνω  πανέμορφη περιοχή, που ρίχνονται ανεξέλεγκτα όσο και προκλητικά απορρίμματα,  τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται επί το πλείστον από κατοίκους της γειτονικής Γορτυνίας…
 protinews
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019