Εκδιδόμενη βγήκε στον φωταγωγό για να αποφύγει την Αστυνομία

Ένας πυροσβέστης κατέβηκε και την τράβηξε με σχοινί

Εκδιδόμενη βγήκε στον φωταγωγό για να αποφύγει την Αστυνομία

Αύγουστος 28, 2019 10:45 ΠΜ
Εκδιδόμενη βγήκε στον φωταγωγό για να αποφύγει την Αστυνομία
Ένας συνηθισμένος αστυνομικός έλεγχος παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία.
Το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε παράνομο οίκο ανοχής, που λειτουργούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη. Πριν ανοίξει η πόρτα του διαμερίσματος, η μία από τις εκδιδόμενες κοπέλες βγήκε από το παράθυρο της κουζίνας στον φωταγωγό της πολυκατοικίας και άρχισε να κατεβαίνει προκειμένου να διαφύγει.
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες προ ημερών το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δέχτηκε καταγγελία για τη λειτουργία παράνομου οίκου ανοχής σε διαμέρισμα 6ου ορόφου πολυκατοικίας της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνα και διαπίστωσαν ότι όντως στον συγκεκριμένο χώρο εισέρχονταν καθημερινά δεκάδες άντρες.
Το μεσημέρι της Τρίτης αποφασίστηκε να γίνει έφοδος στο διαμέρισμα για να εξακριβωθεί τι συμβαίνει. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο σημείο παρουσία δικαστικού οργάνου. Η υπεύθυνη λειτουργίας του παράνομου οίκου ανοχής καθυστέρησε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς. Στο μεσοδιάστημα μία από τις εκδιδόμενες βγήκε από το παράθυρο της κουζίνας στον φωταγωγό για να διαφύγει.
protinews
 
Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την υπεύθυνη του οίκου ανοχής και δύο πελάτες. Οι πληροφορίες τους ανέφεραν ότι βρίσκονταν εκεί ακόμη δύο γυναίκες που παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες. Ερευνώντας τον χώρο διαπίστωσαν ότι η μία είχε βγει από το παράθυρο και αιωρούνταν στον φωταγωγό. Είχε καταφέρει από τον έκτο όροφο να φτάσει μέχρι τον τέταρτο. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική. Ένας πυροσβέστης κατέβηκε με σχοινί στο σημείο που βρισκόταν η γυναίκα και την τράβηξε με τη βοήθεια των συναδέλφων του προς του διαμέρισμα.
Η δεύτερη γυναίκα, που φέρεται να παρείχε ερωτικές υπηρεσίες δεν βρέθηκε ποτέ. Ενδέχεται να κατάφερε να διαφύγει από τον χώρο με άλλο τρόπο.
Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τους δύο πελάτες, την υπεύθυνη του παράνομου οίκου ανοχής και την γυναίκα που επιχείρησε να διαφύγει. Η προανάκριση για τη λειτουργία του οίκου ανοχής θα συνεχιστεί για να διαπιστωθεί αν κάποια από τις κοπέλες παρείχε υπηρεσίες παρά τη θέλησή της.
Να σημειωθεί ότι βάσει των αλλαγών που επήλθαν στον ποινικό κώδικα, το αδίκημα της διευκόλυνσης σε ακόλαστες πράξεις έπαψε να υφίσταται.
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019