Εκδικάζεται υπόθεση για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στο ΜΟΔ Αμαλιάδας

Εκδικάζεται υπόθεση για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Μάρτιος 13, 2018 02:00 ΜΜ
Ξεκίνησε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας η εκδίκαση της υπόθεσης για   απόπειρα ανθρωποκτονίας, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε σημειωθεί στις 24 Ιανουαρίου 2014, σε βάρος  ιδιοκτήτη  μπαρ της Πάτρας.
Ειδικότερα στο εδώλιο βρίσκεται  κάτοικος Πατρών, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και παράνομη κατοχή κροτίδων. 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος βρισκόταν στο μπαρ και μετά από την κατανάλωση ποσοτήτων αλκοόλ ενεπλάκη σε επεισόδιο με πελάτη, τον οποίο προσέτρεξε να βοηθήσει ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ο οποίος έβγαλε τον πρώτο έξω από το μαγαζί.
Στη συνέχεια επέστρεψε ο κατηγορούμενος κρατώντας όπλο, ρίχνοντας αρχικά μια σφαίρα στο δάπεδο , ενώ στη συνέχεια  αυτό  έπαθε εμπλοκή ενώ επιχείρησε να ρίξει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος!
Ο ίδιος ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες , λέγοντας ότι το όπλο είχε ασφάλεια, ενώ η πραγματογνωμοσύνη έδειξε ότι έφερε μοχλό εμπλοκής του μύλου…
Η υπόθεση θα συνεχιστεί  στις 21 Μαρτίου με την απολογία του κατηγορούμενου, συνήγορος υπεράσπισης του οποίους είναι ο δικηγόρος Αμαλιάδας κ. Δημ. Καραγιάννης.
 
Share this:
Tags:

Η «μοτοσυκλέτα» που χωράει επτά άτομα και ένα ψυγείο