Εκδηλώσεις για την Προσκοπική Ημέρα Σκέψης

Διοργανώνει στις 22 Φλεβάρη η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

Εκδηλώσεις για την Προσκοπική Ημέρα Σκέψης

Φεβρουάριος 13, 2020 02:30 ΜΜ
Εκδηλώσεις για την Προσκοπική Ημέρα Σκέψης
Εκδήλωση με αφορμή την ''Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης'',  οργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας,  το Σάββατο  22  Φεβρουαρίου και ώρα 8: 30μ.μ.  στο κέντρο ''Τετζερέδια του Ζαχαρία'' .
Στην εκδήλωση καλούνται να λάβουν μέρος οι παλαιοί πρόσκοποι, τα μέλη των επιτροπών κοινωνικής συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι και οι φίλοι του προσκοπισμού όλου του Νομού.
 Εξάλλου στη διάρκεια της συνεστίασης όπου θα συμμετέχουν  διατελέσαντες  πρόσκοποι όλων των ηλικιών, οι αρχηγοί τους, βαθμοφόροι, μέλη επιτροπών, φιλοπρόσκοποι  κ.λ.π. θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες και διπλώματα ,όπως κάθε χρόνο,  σε όσους έχουν προσφέρει στην τοπική και στην Ηλειακή προσκοπική κίνηση και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν την αποκριάτικη αυτή βραδιά, με την εξαιρετική ορχήστρα του κέντρου.

        Φέτος μάλιστα συμπίπτει με τον εορτασμό των 110 χρόνων ζωής ,δράσης και προσφοράς του Ελληνικού Προσκοπισμού.
Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα  στους κ.κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Ανδρέα Γιατρά και Παναγ. Καλαμπρέζο, καθώς και στα μέλη της ¨Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, στους βαθμοφόρους και στα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης.
Να τονιστεί ότι οι πρόσκοποι όλου του κόσμου κάθε χρόνο την 22α Φεβρουαρίου γιορτάζουν την ''Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης'', στη μνήμη των γενεθλίων του ιδρυτή του προσκοπισμού και είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια φιλία, ειρήνη και συναδέλφωση των λαών της γης, όμως πάνω από όλα να θυμηθούν και να επαναβεβαιώσουν, νεώτεροι και παλιοί, την προσφορά τους στη Νεολαία , τον Συνάνθρωπο και το Κοινωνικό Σύνολο.
 
Share this:
Tags:

-

-