Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη στο Αγρίνιο και εφ’ όλης της ύλης κριτική στην Κυβέρνηση

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη στο Αγρίνιο και εφ’ όλης της ύλης κριτική στην Κυβέρνηση

Ιούλιος 09, 2020 10:50 ΠΜ
Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη στο Αγρίνιο και εφ’ όλης της ύλης κριτική στην Κυβέρνηση

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι σε εξέλιξη στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

Βασικοί ομιλητές είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο πρώην ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης με την εκδήλωση να λαμβάνει χώρα παρουσία πολλών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και η πορεία ανασυγκρότησης του κόμματος αναλύθηκε στις ομιλίες κατά τις οποίες ασκήθηκε σκληρή και εφ’ όλης της ύλης κριτική στην Κυβέρνηση.

 

protinews

 

Χαρακτηριστικές εξάλλου υπήρξαν οι δηλώσεις του Παύλου Πολάκη στα μέσα ενημέρωσης. «Ένας χρόνος της κυβέρνησης των ακρίδων είναι υπεραρκετός για να καταλάβουν όλοι τα πολλά ψέματα στα οποία στηρίχθηκαν για να εκλέγουν», είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

 

protinews

 

Επικαλέστηκε ως παραδείγματα ψεύδους της ΝΔ τη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέροντας πως «λέγανε πως είναι προδοσία και τώρα τιμούν τη συμφωνία», την τραγωδία στο Μάτι («λέγανε φταίει η Δουρου και τώρα λένε η κλιματική αλλαγή») , τα μεσαία στρώματα «που στενάζουν ξανά» και τις «καλοπληρωμένες δουλειές που έγιναν 300.000 άνεργοι».

 

protinews

 

«Προσπαθούν να θολώσουν τα νερά , φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Είναι η παράταξη συνώνυμο του παρακράτους, των γερμανοτσολιάδων της κατοχής, των δικτατόρων της χούντας, της ληστείας και της χρεοκοπίας του λαού», είπε ο κ.Πολάκης για τη ΝΔ προσθέτοντας πως «προσπαθεί να σπιλώσει αυτούς που βγάλαν τη χώρα από το πηγάδι της χρεοκοπίας».

 

protinews

 

Σύμφωνα με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό η ύφεση ήρθε πριν τον κορωνοϊό και οδηγεί στην αναδιάρθρωση των μεσαίων στρωμάτων ενάντια στην εργασία. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «είμαστε ξανά εδώ, με πιο ξεκάθαρο πρόγραμμα και γνώση».

 

 

 

 

πηγη

Share this:
Tags:

-

-