Εκτός χερσαίας … συγκεκριμένοι επαγγελματίες

Έγγραφο των επαγγελματιών –ιδιοκτητών λεωφορείων προς τον λιμενάρχη Κατακόλου

Εκτός χερσαίας … συγκεκριμένοι επαγγελματίες

Αύγουστος 10, 2018 10:15 ΠΜ
Εκτός χερσαίας … συγκεκριμένοι επαγγελματίες
Έγγραφο προς τον Λιμενάρχη Κατακόλου έχουν αποστείλει σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΩΤΗΣ» επαγγελματίες- ιδιοκτήτες λεωφορείων ζητώντας να τους επιτρέπεται η είσοδος εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες- ιδιοκτήτες λεωφορείων όλοι οι φορείς στους οποίους έχει επιτραπεί η είσοδος στη χερσαία ζώνη είναι ιδιώτες (ΚΤΕΛ, ΤΑΞΙ και ΟΣΕ) που «πωλούν» υπηρεσίες όπως όλοι. Συνεπώς και οι ιδιοκτήτες λεωφορείων θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα να εισέρχονται εντός της χερσαίας ζώνης. Σύμφωνα μάλιστα με τους επαγγελματίες, υπάρχουν λεωφορεία τα οποία διαθέτουν voucher, ωστόσο δεν «εντάσσονται» στις λίστες που δίνονται προς το Λιμεναρχείο με αποτέλεσμα  να μένουν εκτός της χερσαίας ζώνης. «Κανείς από όλους εκείνους που είναι μέσα στην χερσαία ζώνη δεν είναι κρατικός φορέας. Εάν εμείς μπούμε χωρίς άδεια στην χερσαία ζώνη μας περιμένει πρόστιμο ύψους 5000€» σχολίασε στην «Πρώτη» επαγγελματίας της περιοχής, αφήνοντας σαφής αιχμές για τον τρόπο επιλογής εκείνων που περνούν μέσω της λίστας. 
Οι καταγγελίες δεν σταματούν εδώ καθώς και η μεταλλική πόρτα που ενώνει τον κεντρικό δρόμο του Κατακόλου με το χώρο πίσω από το κτίριο του Λιμεναρχείου (παρκάκι) κι από όπου μπορούσαν να διέλθουν πεζοί σφραγίστηκε με λουκέτο «κόβοντας» την δίοδο ακόμα και σε ώρα ανάγκης (πχ. φωτιά). 
Δυστυχώς η άσχημη εικόνα εντός της χερσαίας ζώνης του Κατακόλου  παραμένει και οι επαγγελματίες- ιδιοκτήτες λεωφορείων προετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους προκειμένου να έχουν κι οι ίδιοι πρόσβαση εντός της χερσαίας ζώνης. 
 
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου