«Έλαμψε» στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολης

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΕΛΟΨ

«Έλαμψε» στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολης

Απρίλιος 16, 2019 07:21 ΠΜ
«Έλαμψε» στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολης

Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο πέμπτες θέσεις επέστρεψε η αποστολή του αθλητικού συλλόγου ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΕΛΟΨ από το Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολης που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Τις θέσεις κατέκτησαν οι Παπανδρινόπουλος Δημήτριος 1η θέση Χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία παίδων 2005 έγχρωμες ζώνες +67 κιλά, Τσίγκλας Παναγιώτης 2η θέση Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων -78 κιλά μαύρες ζώνες, Καρακατσάνης Παναγιώτης 5η θέση στην κατηγορία παίδων 2005 -57 κιλά άχρωμες ζώνες και Κυριακόπουλος Νικόλαος 5η θέση στην κατηγορία παίδων 2008 -47 κιλά έγχρωμες ζώνες.

Οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν για άλλη μια φόρα να κάνουν περήφανη την Πόλη του Πύργου σε μία Πανελλήνια διοργάνωση με πάνω από 1400 συμμετοχές. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία και η επίδοση του αθλητή Τσίγκλα Παναγιώτη που κατάφερε να φτάσει στον τελικό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο τέλος του πρώτου γύρου λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Δίπλα στους αθλητές βρίσκονταν ο πρόεδρος Αθανασόπουλος Βασίλειος και ο Προπονητής Γκοτσίνας Αντώνιος. Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την επιτυχία τους.

Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019