Ένας χρόνος 5γραμμο… και συνεχίζουμε

Στο Ανήλιο Ζαχάρως

Ένας χρόνος 5γραμμο… και συνεχίζουμε

Σεπτέμβριος 11, 2019 11:15 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Άννα Αγγελίδου
Ένας χρόνος 5γραμμο… και συνεχίζουμε
Πριν από έναν χρόνο ένας πραγματικά μοναδικός χώρος ξεκίνησε την λειτουργία του, στο Ανήλιο Ζαχάρως… Ο λόγος για το «5γραμμο» που έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα και τους απαιτητικότερους της γεύσης με την πραγματικά εξαιρετική του κουζίνα, αλλά και με τις μοναδικές γωνιές του. Ένας χρόνος ήταν αρκετός προκειμένου το «5γραμμο» να αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό όλων. 
Ο ιδιοκτήτης του γευστικού και μουσικού «5γραμμου» Μιλτιάδης Κολιαδήμας αναφέρθηκε στην δημιουργία του μοναδικού αυτού χώρου, καθώς όπως εξομολογήθηκε στην «Πρώτη» ένας κύκλος της δικής του πορείας στην ξενοδοχειακή εστίαση ολοκληρώθηκε ενώ ο ίδιος θέλησε να δημιουργήσει έναν χώρο «το ησυχαστήριο του» σε ένα μέρος δίπλα από το πατρικό σπίτι του πατέρα του και του παππού του! «Επιστρέφω εδώ από όπου θυμάμαι τη ζωή μου από 2 ετών, σε έναν χώρο όπου ήμουν πάντα συναισθηματικά δεμένος» τόνισε ο Μ. Κολιαδήμας. 
Σκοπός της δημιουργίας του «5γραμμου» είναι να δώσει σε όλους ένα κίνητρο για έξοδο με πολύ καλό φαγητό και εξαιρετική μουσική που παίζει ζωντανά κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. 
Η καθημερινή λειτουργία του «5γραμμου» καθ όλη τη διάρκεια του έτους έρχεται να επιβεβαιώσει, ότι ο εξαιρετικός πραγματικά χώρος έχει ήδη κερδίσει μία θέση στην καρδιά τόσο των κατοίκων της Ζαχάρως αλλά και της ευρύτερης περιοχής.   
Όσο για το όμονα του χώρου, μόνο τυχαίο δεν είναι αφού όπως ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας επεσήμανε «το 5γραμμο είναι αυτό το οποίο χαρακτηρίζει τη ζωή του». Με την συμπλήρωση μάλιστα ενός έτους από την λειτουργία του «5γραμμου» ο Μ. Κολιαδήμας θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στήριξαν την λειτουργία του νέου του εγχειρήματος «Ήταν μία πραγματικά όμορφη και δημιουργική χρονιά αυτή η οποία πέρασε και αυτό το οφείλουμε σε όλους εκείνους που βρέθηκαν στο πλευρό μας. Εμείς συνεχίζουμε με τις εξαιρετικές γεύσεις της κουζίνας μας, αλλά και με ξεχωριστές μουσικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλους εκείνους που επιλέγουν το «5γραμμο» για την διασκέδαση τους». Όσο για το μέλλον… τα καλύτερα έρχονται μόνο στο «5γραμμο»,  εξάλλου… «Το 5γραμμο είναι ασπρόμαυρο, για να φανούν τα χρώματα της ζωής όπως πραγματικά είναι». 
Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του «5γραμμου» θα εορταστεί με ένα πραγματικά μοναδικό γλέντι το βράδυ του Σαββάτου (14/9). Ο Μπάμπης Τσέρτος και η Ντένια Κουρούση υπόσχονται μία μοναδική λαϊκή- ρεμπέτικη βραδιά, η οποία θα συνοδευτεί από εκλεκτή γουρνοπούλα αλλά και μπύρα. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2625036258 και 6987885574. 
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019