Ενδιαφέρον για ρητίνη από βιομηχανική μονάδα

Δυνατότητες για τους δασόβιους ή παραδασόβιους πληθυσμούς της Ηλείας

Ενδιαφέρον για ρητίνη από βιομηχανική μονάδα

Ιούνιος 04, 2019 09:00 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Ενδιαφέρον για ρητίνη από βιομηχανική μονάδα
Παν. Κορισιάνος: «Οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στα κατά τόπους Δασαρχεία ή στην Διεύθυνση Δασών»
 
 
Σημαντικές δυνατότητες παρουσιάζονται για τους δασόβιους ή παραδασόβιους πληθυσμούς της Ηλείας, για την ενασχόλησή τους με τη συλλογή ρητίνης, μετά το ενδιαφέρον που εξέφρασε βιομηχανία επεξεργασίας του προϊόντος, προς τη Διεύθυνση Δασών του Νομού.
Για τις ευκαιρίες που ανοίγονται στο συγκεκριμένο τομέα, ο διευθυντής Δασών Ηλείας κ. Παν. Κορισιάνος επισημαίνει τα εξής:
«Ύστερα από ενδιαφέρον βιομηχανίας ρητίνης που εδρεύει στα Μέγαρα και εκδηλώθηκε προς την υπηρεσία μας στα πλαίσια της Δασικής πολιτικής στον Νομό μας και την έμφαση που δίνουμε στην παραγωγή, παρακαλούμε αγρότες της περιοχής μας ή δασόβιοι ή παραδασόβιοι πληθυσμοί και εφόσον επιθυμούν την ενασχόλησή τους με την συλλογή ρητίνης, να απευθυνθούν στα κατά τόπους Δασαρχεία ή στην Διεύθυνση Δασών Ηλείας για παραπέρα πληροφορίες.
Προϋπόθεση είναι ότι στην περιοχή τους ή στους τόπους που επιθυμούν να συλλέξουν ρητίνη, υπάρχουν πευκόδεντρα ικανοποιητικής διαμέτρου, που μπορούν να αποδώσουν ρητίνη. Τέλος ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η τιμή θα κυμανθεί, μαζί με την επιδότηση του Υπουργείου από 0,70 € έως 0,75 € το κιλό. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες».  
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019