Ενίσχυση των Νοσηλευτικών Μονάδων

Συνάντηση των κκ. Κ. Διαμαντόπουλου και Γ. Λέντζα με Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Γ. Γιαννόπουλο

Ενίσχυση των Νοσηλευτικών Μονάδων

Ιανουάριος 11, 2017 10:57 ΠΜ

Συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Γεώργιο Γιαννόπουλο είχαν,  ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Κώστας  Διαμαντόπουλος και ο αναπληρωτής  Διοικητής (ΝΜ Αμαλιάδας) Γιάννης Λέντζας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και τις τρεις (3) Νοσηλευτικές Μονάδες του Νομού.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση τους με μόνιμο ιατρικό προσωπικό με αφορμή και την προκήρυξη που κυοφορείται και θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Διοικητής και Αν. Διοικητής  επισκέφτηκαν την επιτελική δομή ΕΣΠΑ του υπουργείου Υγείας και συναντήθηκαν με στελέχη της, με τα οποία συζήτησαν τις διαδικασίες  και δυνατότητα χρηματοδότησης έργων από ευρωπαϊκά προγράμματα.

Τις επόμενες ημέρες το Νοσοκομείο Πύργου θα ενισχυθεί με τρεις (3) επικουρικούς ιατρούς και συγκεκριμένα με έναν (1) Ακτινολόγο, μία (1) Καρδιολόγο και έναν (1) Ορθοπεδικό.

Στην προκήρυξη 7Κ/2016 που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα προβλέπονται τρεις (3) θέσεις για τη ΝΜ Πύργου και Αμαλιάδα και συγκεκριμένα:

για το Νοσοκομείο Πύργου μία (1) θέση ΤΕ Ραδιολογίας –Ακτινολογίας και μία (1) θέση ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων

για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας μία (1) θέση ΤΕ Ραδιολογίας –Ακτινολογίας

Από τους επιλαχόντες της 5Κ/2015 προκήρυξης το Νοσοκομείο Πύργου θα ενισχυθεί με δύο (2 ) ΤΕ Νοσηλεύτριες. Η προσπάθεια για τη σταθεροποίηση και ανασυγκρότηση των Νοσηλευτικών Μονάδων του Νομού είναι διαρκής.   Υπογράφησαν από τον Υπουργό Υγείας οι διορισμοί δύο (2) ιατρών ΕΣΥ ειδικοτήτων Παθολογίας και Ψυχιατρικής Επιμ. Β΄ 

Share this:
Tags:

ΠΕΡΙ.. ΗΛΕΙΑΣ | Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Λάμπρου